2013-07-01 07:52:33
Φωτογραφία για Ο Ντομίνγκες θέλει Ολυμπιακό
Οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 700.000 ευρώ συν τα μπόνουςΜία εβδομάδα ακόμα για να προχωρήσει κι άλλο τη μεταγραφική του ενίσχυση με τα θέματα των Ντομίνγκες και Αμαλφιτανό να βρίσκονται στο προσκήνιο έχει ο Ολυμπιακός πριν αρχίσει η προετοιμασία που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου.

Ο 32χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο έχει από τον Ολυμπιακό την καλύτερη πρόταση. Έχει απορρίψει ήδη τη Ρίβερ Πλέιτ και ο μοναδικός αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» είναι η Μάλαγα.

Χθες οι συμπατριώτες του έδιναν ξεκάθαρο προβάδισμα στους νταμπλούχους Ελλάδας για τον «Τσόρι». «Ο Ντομίνγκες, ο οποίος έπαιξε σε Κίλμες και Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αφήσει την ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο και να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 32χρονος έχει επίσης πρόταση από τη Μάλαγα της Ισπανίας, αλλά η πιθανότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα», έγραφαν στην πατρίδα του.

Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι η καλύτερη και προβλέπει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 700.000 ευρώ συν τα μπόνους. Εκτός όμως από το οικονομικό κομμάτι είναι και αυτό των στόχων.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ