2013-07-03 10:47:06
Φωτογραφία για Το σενάριο Εθνικής – Eurobank (ξανά…)
Πόσο πιθανό είναι να αναβιώσει το σενάριο της στρατηγικής προσέγγισης μεταξύ της Εθνικής και της Eurobank; Ως γνωστόν, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας, στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, για τη νέα κατάσταση στο μέγαρο Μποδοσάκη, υποστηρίζουν ότι «όλα εξακολουθούν να είναι πιθανά». Απλώς, ο κ. Χρήστος Μεγάλου, όπως λένε, δεν θα μπορούσε από την πρώτη κιόλας μέρα στην Eurobank να ανοίξει θέμα Εθνικής. Προτίμησε, έτσι, να το αφήσει κλειστό, μέχρι νεωτέρας.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της τράπεζας, Τίμος Χριστοδούλου, στον τελευταίο λόγο που απήυθυνε προς τους μετόχους της Eurobank, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, θέλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να αφήσει το στίγμα των επόμενων ημερών. Απλώς, ο κ. Μεγάλου το πιθανότερο είναι πως πρώτα θα εξαντλήσει όλες τις άλλες πιθανότητες που έχει διαθέσιμες και μετά θα κάνει την αποφασιστική κίνηση προσέγγισης με την Εθνικής. Αν βεβαίως το κρίνει απαραίτητο. Μέχρι τότε θα τηρεί στάση σιωπής, αναφορικά με αυτή την προοπτική.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ