2013-07-05 07:51:04
Φωτογραφία για Ο Σισοκό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ
Από τις 26 Ιουνίου το Pamesports είχε αποκαλύψει ότι ο Παναθηναϊκός προορίζει τον Ιμπραΐμ Σισοκό για αντικαταστάτη του Χάρη Μαυρία. Τότε, με το δεδομένο του τραυματισμού του Μαυρία, οι Πράσινοι είχαν στο μυαλό τους το δανεισμό του Σισοκό. Μάλιστα όπως είχαμε αναφέρει δύο ημέρες αργότερα, έγινε βολιδοσκόπηση της Βόλφσμπουργκ από τον Νίκο Νταμπίζα ο οποίος είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία.

Τώρα μετά την πώληση του Χάρη Μαυρία (απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά οι υπογραφές των δύο ομάδων έχουν «πέσει»), ο Παναθηναϊκός στρέφεται ξανά στη Βόλφσμπουργκ, αυτή τη φορά για να προτείνει την αγορά του Σισοκό. Ο Ιβοριανός είναι σε καλή ηλικία και οι Πράσινοι θεωρούν ότι με την απόκτησή του κάνουν μια σημαντική επένδυση. Ο Σισοκό ήταν από αυτούς που ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομάδα αλλά οικονομικοί λόγοι εμπόδισαν τον Παναθηναϊκό να πείσει τη Βόλφσμπουργκ να τον κρατήσει ως δανεικό για ένα χρόνο επιπλέον.


Βέβαια οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ «σηκώνουν» διαπραγματεύσεις και αυτό ακριβώς έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Ο Σισοκό επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και στο Τριφύλλι και σίγουρα από την πλευρά του θα πιέσει όσο μπορεί τη Βόλφσμπουργκ.

Και ενώ οι εξελίξεις από το «πράσινο» στρατόπεδο δείχνουν ότι ο Σισοκό θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Χάρη Μαυρία, στον ΠΑΟΚ, η άμεση ενίσχυση στα άκρα θεωρείται υψίστης σημασίας. Για αυτόν τον λόγο το βράδυ της Τετάρτης έγιναν καθοριστικές επαφές στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους εκπροσώπους του Δικεφάλου και τον μάνατζερ του Ιμπραίμ Σισοκό. Παρεμπιπτόντως ο ατζέντης του Σισοκό εκπροσωπεί και τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Και η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, αύξησε τα σενάρια που ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να πάρει τον Τζεμπούρ. Η πληροφόρηση που υπήρξε πάντως αργά χθές το βράδυ ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Σισοκό από την Βολφσμπουργκ. Και για αυτή την απόκτηση του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε ως δανεικός στον Παναθηναικό, ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό που θα ξεπεράσει τις 800.000 ευρώ.

Εκτός από τα θέματα των Λόπεθ και Σισοκό πάντως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Βιέρια συμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Πορτογαλικής ομάδας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ