2013-07-05 09:42:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμεραιάνουν δουλειά οι ναυαγοσώστες στις παραλίες - Άργησε η κυβέρνηση αλλά το Λιμεναρχείο έκοβε πρόστιμα στo Δήμο!
Σήμερα το πρωί πιάνουν δουλειά στις παραλίες της Πάτρας οι ναυαγοσώστες οι οποίοι έχουν προσληφθεί με δίμηνη σύμβαση. Οι ναυαγοσώστες θα βρίσκονται στην πλαζ, το Ρίο και τον Άγιο Βασίλειο.

Οι προσλήψεις καθυστέρησαν να περάσουν ΦΕΚ δύο ολόκληρους μήνες, καθώς την 1η Ιουνίου θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι ναυαγοσώστες θα έπρεπε να είναι στη θέση τους.

Η Κυβέρνηση όμως έκανε το θαύμα της κάνοντας πρώτα τις προσλήψεις και μετά την κατανομή των ναυαγοσωστών σε όλη την Ελλάδα ανά Δήμο η οποία όπως αποδείχθηκε τελικά, θα ήταν πολύ χρονοβόρα...Στην πορεία λοιπόν και σαφώς κατόπιν εορτής έδωσε εντολή στους Δήμους να προσλάβουν με σύμβαση διμηνίτες. Ο Δήμος της Πάτρας έτρεξε όσο μπορούσε τις διαδικασίες και αύριο οι ναυαγοσώστες θα βρίσκονται στ πόστα τους.

Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι το Λιμεναρχείο, έκοβε πρότιμα στο Δήμο και φέτος όπως και πέρυσι επειδή δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν ότι η ευθύνη για αυτό ανήκε στην κυβέρνηση!!!

Έτσι ο Δήμος έχει ήδη... εισπράξει από το Λιμεναρχείο πρόστιμα στις 2 Ιουνίου και στις 23 Ιουνίου, ενώ για πέρυσι, κόπηκαν πρόστιμα προς τον Δήμο αξίας 10.200 ευρώ. Πέρυσι είχαν παγώσει οι προσλήψεις λόγω των εκλογών, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.... Πάλι ο Δήμος την πλήρωσε.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ