2013-07-05 10:40:03
Φωτογραφία για Kίνημα Δεν Πληρώνω: Προσοχή! Η σεσημασμένη ληστοσυμμορία με τις γραβάτες ξαναχτυπά
Οργανωνουμε την αντεπιθεση μας στην επιδρομη τροϊκας, κυβερνησης και κερδοσκοπων για την κλοπη των σπιτιων μας. Είναι σαφές πλέον, ειδικά μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ότι εισερχόμαστε σε μία νέα φάση όξυνσης του κηρυγμένου ταξικού πολέμου.

Η νέα κυβερνητική σύνθεση αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους τοκογλύφους-πιστωτές και τους διεθνείς κερδοσκόπους, ότι θα βρουν στρωμένο το χαλί για τη νέα βάρβαρη επιδρομή τους.

Ήδη δρομολογείται για μετά το καλοκαίρι, η θέσπιση νέου νομοθετικού πλαισίου που θα τροποποιεί το νόμο Κατσέλη και θα αίρει την προστασία της πρώτης κατοικίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, το Υπουργείο Ληστείας του Πολίτη (ή αλλιώς Υπουργείο Οικονομικών) έχει δώσει ρητή εντολή προς τις ΔΟΥ να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στις κατασχέσεις λαϊκών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, μισθών, συντάξεων κ.λ.π.).

Μέσω των κατασχέσεων εξπρές, υπολογίζουν να εισπράξουν 1,5 δις ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών μέσα στο 2013, με στόχο φυσικά να τα χαρίσουν και αυτά στις αγαπημένες τους τράπεζες.


Από την άλλη, διάφορα hedge funds έχουν ήδη αγοράσει από τις τράπεζες πλήθος στεγαστικών δανείων σε πολύ χαμηλό τίμημα, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν στις πλάτες μας. Η πίεση της τρόικας και της κυβέρνησης προς την κατεύθυνση της άρσης της αναστολής των κατασχέσεων, γίνεται προκειμένου να περιέλθουν μαζικά στην ιδιοκτησία των τραπεζών και των hedge funds τα ακίνητα των φτωχών και μικρομεσαίων, που έχουν έστω και μικρά χρέη προς αυτές.

Δε φτάνει που ο χειμαζόμενος λαός υποχρεώνεται να ανακεφαλαιοποιεί συνεχώς τους τοκογλύφους από το υστέρημά του, τα αρπακτικά έρχονται για να του πάρουν και τα σπίτια από πάνω.

Ο κ. Σκορδάς, ο υφυπουργός Ανάπτυξης έστειλε σαφές μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Με λίγα λόγια τους είπε ότι πρέπει να πουν και ευχαριστώ στους φιλεύσπλαχνους τραπεζίτες και κερδοσκόπους που θα πάρουν τα σπίτια αυτών και των συμπολιτών τους, αφού και η αξία τους θα πέσει, αλλά και θα γλιτώσουν μία και καλή από τον δυσβάσταχτο βραχνά της μικροϊδιοκτησίας.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι αν δεν αντιδράσουμε συλλογικά, θα μας καταπιεί και εμάς η δίνη της εξαθλίωσης πριν καν το καταλάβουμε.

Όσο υποτασσόμαστε στα αιμοδιψή σχέδιά τους τόσο περισσότερη δίψα τους προκαλούμε.

Στο Κίνημα Δεν Πληρώνω έχουμε εδώ και καιρό αντιληφθεί ότι μόνο με συλλογικό, οργανωμένο και αταλάντευτο αγώνα μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η φαινομενική ισχύς τους πηγάζει μόνο από την δικιά μας νωχελικότητα.

Η δύναμη του λαού φάνηκε το προηγούμενο διάστημα, όπου το Κίνημά μας πρωτοστάτησε σε πολλές νικηφόρες δράσεις αποτροπής κατασχέσεων.

Μεταξύ άλλων, την περασμένη εβδομάδα, το Κίνημά Δεν Πληρώνω έδωσε δυναμικό παρών στη ΔΟΥ Πειραιά, στα πλαίσια δράσης αποτροπής κατάσχεσης σπιτιού άνεργου μεταλεργάτη από τα Καμίνια για χρέος 1.700 ευρώ.

Οι δράσεις του Κινήματος σε αυτό το μέτωπο πρόκειται να ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα που πλήττονται, να ενισχύσουν την πάλη μας για να καταφέρουμε να ανατρέψουμε μια και καλή τα βάρβαρα σχέδιά τους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ