2013-07-06 23:41:37
Φωτογραφία για Στην Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος ως δανεικός
Στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, αφού παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού. "Ανυπομονώ να επιστρέψω Γερμανία", δήλωσε. Διαβάστε πως τον αποθέωσαν οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου και τι παίκτες έχει να ανταγωνιστεί.

Μετά από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, όχι όμως για πολύ Ο νεαρός άσος, που μετακόμισε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2012, είχε την περσινή σεζόν 19 συμμετοχές και 2 γκολ, όμως την επόμενη θα αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με την Άουγκσμπουργκ και παραχώρησαν τον 22χρονο άσο για ένα χρόνο, με την μορφή δανεισμού.

Σκοπός τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ποδοσφαιριστή είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να αποκομίσει νέες εμπειρίες και την επόμενη σεζόν να είναι ακόμη πιο έτοιμος και "ψημένος".


Άλλωστε η Μπουντεσλίγκα είναι άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από τα καλύτερα στον κόσμο και σίγουρα το έργο του Βλαχοδήμου δεν θα είναι εύκολο. Αν νομίζετε πάντως πως η Άουγκσμπουργκ δεν είναι καλή ομάδα και ο νεαρός άσος θα έχει εύκολα θέση βασικού, κάνετε λάθος.

Φτάνει να δούμε, πως στα πλάγια αγωνίζονται οι Χαν και Χόλτσχαουζερ, δύο πολύ καλοί παίκτες, που παρεμπιπτόντως σκόραραν σήμερα σε φιλικό προετοιμασίας.

Είναι λοιπόν στο χέρι ή για την ακρίβεια στα πόδια του Παναγιώτη Βλαχοδήμου να πετύχει και να ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Στην Γερμανία πάντως θα συναντήσει την οικογένεια του, αφού και ο αδερφός του αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην Στουτγκάρδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία, ο 22χρονος άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Γερμανία: "Είναι τεράστια η ευκαιρία που μου δίνει η Άουγκσμπουργκ και θέλω να την αξιοποιήσω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Γερμανία".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Στουτγκάρδη, θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά. Είναι ταλαντούχος μέσος, που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης", δήλωσε

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου, για ένα χρόνο, υπό την μορφή δανεισμού στη Γερμανική Augsburg".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άουγκσμπουργκ: "Η Άουγσκμπουργκ και η κορυφαία ελληνική ομάδα, ο Ολυμπιακός, συμφώνησαν το Σάββατο για την μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο 21χρονος μέσος θα μείνει για ένα χρόνο (μέχρι 30/6/2014) δανεικός στην ομάδα".

*Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας πάει πολύ καλά όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, αφού ήδη έχουν "φύγει" 2.000 διαρκείας.

*Αξίζει να σημειωθεί πως την Δευτέρα (13:00), θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Λεάντρο Σαλίνο, Τομάς Ντε Βινσέντι και Ανδρέα Σάμαρη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ