2013-07-07 02:18:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Διαύγεια ΣΤΑ.ΣΥ Αρ.πρωτ.161
Στις 4/6/2013 με υπουργικη αποφαση του τοτε υπουργου μεταφορων κ.Χατζηδακη, αποφασιστηκε η εσωτερικη μετακινηση 102 υπαλληλων για την πληρωση θεσεων εκδοτων εισητηριων στην Στα.συ ΑΕ η οποια δημοσιευθηκε καιαναρτηθηκε στο site Διαυγεια Στα.συ με εντολη για αμεση μετακινηση χωρις εξαιρεσεις και παρολες τις πολιτικες πιεσεις που δεχθηκε ο υπουργος προς τιμην του.

Αμεσως μετα τον ανασχηματισμο ο "πρασινος"καινουργιος υπουργος μεταφορων αρχισε ηδη να εξαιρει τα πρασινα παιδια απο την "βαρια"δουλεια του εκδοτηριου και να τους επιστρεφει στα παλια βολεμενα ποστα τους.

Τρανο παραδειγμα το νουμερο 51της λιστας η οποια με την προφαση οτι κατεχει αδεια οδηγησης Τραμ,αν και εκτελουσε διοικητικα καθηκοντα γραμματεος απο το 2009 και πληρωνοταν ως οδηγος Μ.Μ.Μ. με ολα τα ευεργετηματα οπως μισθος οδηγου,εξτρα ρεπο κ.τ.λ. και δουλευε 8-4 Δευτερα εως Παρασκευη,μετα την ενταξη της στην λιστα των υπο μετακινηση διοικητικων περιττων υπαλληλων σε ελλειματικες θεσεις και κατω απο ακρα μυστικοτητα παρακαμπτωντας υπουργικη αποφαση,θυμηθηκαν οτι καποτε ηταν οδηγος και την τραβηξαν απο εκδοτρια του ΗΣΑΠ 10ημερων,ως εκπαιδευομενη οδηγος Τραμ για να γλυτωσει.


Περιττο να αναφερω οτι η εκπαιδευση της θα αργησει οσο γινεται γιατι ειναι καλοκαιρι και εχει πολυ κοσμο στις στασεις,απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε... Πιστευω πως ειναι μεγαλη αδικια για μας τα υπολοιπα ατομα που μετακινηθηκαν να γινονται "πρασινες"η οποιουδηποτε χρωματος εξαιρεσεις και παρακαλω να το διερευνησετε οπως και να προστατεψετε την ανωνυμια μου.

Οσωνουπο και μετα το τελος της αδειας της,ετοιμαζετε η εξαιρεση με τον ιδιο τροπο της κυριας νουμερο 65 η οποια δεν οδηγαει απο

το 2005 διατηρωντας με την σειρα της ολα τα προναφερθεντα ευεργετηματα αλλα σε αντιθεση με ολους τους οδηγους Μ.Μ.Μ. που δουλευουν βαρδιες &αργιες,εδω και 8χρονια δουλευει ωραριο δημ.υπαλληλου Δευτερα-Παρασκευη 8-16:00.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ