2013-07-07 06:00:04
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο των παπαράτσι!
Το επιθετικό και ανελέητο κυνηγητό τον παπαράτσι είναι κάτι με το οποίο είναι απόλυτα εξοικειωμένοι όλοι οι διάσημοι Βρετανοί.

Τα Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, διάσημοι ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές, αλλά και top models, γνωρίζουν την αίσθηση που προκαλούν οι χαραμάδες στα άδυτα της ιδιωτικής ζωής και τώρα το ΜΙΝΙ φαίνεται να είναι το τελευταίο θύμα.

Εντελώς ανυποψίαστο και ανεπιτήδευτο, το νεότερο μέλος της οικογένειάς ΜΙΝΙ απαθανατίστηκε από σκανδαλοθήρες δημοσιογράφους σε μία πολύ ιδιωτική στιγμή. Το νεαρό μοντέλο σε κίτρινο χρώμα συνελήφθη τελείως ανυπεράσπιστο. Κατανοούμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας, αλλά δεν αρμόζει στη Βρετανική ιδιοσυγκρασία να στέλνει κανείς τέτοιες φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο.

Αλλά σαν γνήσιος εκπρόσωπος του Βρετανικού φλέγματος, το ΜΙΝΙ δεν εκφράζει κάποιο παράπονο, αν και θα θέλαμε επισήμως να δηλώσουμε ότι η όλη υπόθεση δεν μας κολακεύει, αφού οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δεν προβάλλουν την ωραία μας εμφάνιση. Όπως όλοι οι διάσημοι γνωρίζουν, αυτοί οι μεγάλοι τηλεφακοί έχουν την ολέθρια ικανότητα να παραμορφώνουν τα πάντα, επιφάνειες, γραμμές, γωνίες.

Η συμβουλή μας: την επόμενη φορά πλησιάστε περισσότερο το αντικείμενο του πόθου σας. Αν δεν τα καταφέρετε, μην ανησυχείτε, πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ΜΙΝΙ από κοντά και προσωπικά ώστε να το φωτογραφίσετε από όλες τις πλευρές.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ