2013-07-07 09:00:03
Φωτογραφία για Λάκης Γαβαλάς: Θα ήθελα να πάω στον OΑΕΔ και να πάρω κάρτα ανεργίας
Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς, μιλά απελευθερωμένος στο "'Εθνος της Κυριακής". Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής παραδέχεται στο "'Εθνος της Κυριακής".ότι δεν έχει κάνενα συναισθηματικό δέσιμο πια με τη Μύκονο, δεν πίστεψε ποτέ στη ζωή του ότι είχε "αυτοκρατορία", αλλά και ότι η φυλακή τον πόνεσε πολύ.

Έχοντας αφήσει πίσω του τα σίδερα των φυλακών Κορυδαλλού, ο Λάκης Γαβαλάς δεν είχε ποτέ αυτοκρατορία. "Ήμουν ένας πλήβειος και επειδή είχα κάνει χορό στη ζωή μου, ήθελα να έχω και μια ομάδα και όλοι μαζί να χορεύουμε", λέει χαρακτηριστικά, ενώ συνεχίζει: "Υπήρξαν τέρατα στην εταιρεία μου, όμως υπήρξαν και άγγελοι. Είχα 240 εργαζόμενους. Τους είχα 15-20 χρόνια. Κάποιοι εργαζόμενοι είχαν λάθος θέσεις. Δεν τα βάζω με τους εργαζόμενους γιατί και γω τέτοιος είμαι και με κάποια έννοια είμαι άνεργος. Πολύ θα ήθελα όμως κι εγώ να μπορώ να πάω αύριο στον ΟΑΕΔ και να πω "δώστε μου μια κάρτα ανεργίας!" Ξέρω πέντε γλώσσες και μπορώ να κάνω πολύ καλά τον Λάκη Γαβαλά".


"Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Δεν ήμουν στην Μύκονο για να βρέχω τον κόσμο με σαμπάνιες σε μια παραλία όπως με παρουσίαζαν"

Πάντως η Μύκονος, νησί που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομά του, αποτελεί πια παρελθόν για εκείνον. "Στη Μύκονο έχω επενδύσει τη ζωή μου και τα νιάτα μου. Δεν υπήρχε μόνο το σπίτι εκεί, για το οποίο ακουγόταν ότι έκανα ένα πάρτυ και οι άλλες 364 μέρες δεν αναφέρονταν. Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Δεν ήμουν στην Μύκονο για να βρέχω τον κόσμο με σαμπάνιες σε μια παραλία όπως με παρουσίαζαν... Τώρα λοιπόν σας λέω ότι την Μύκονο δεν την σκέφτομαι καθόλου. Δεν είναι το στυλ πια της διασκέδασης που θέλω. Στο σπίτι δε θα πήγαινα τώρα πια. Το σπίτι ήταν και κομμάτι της δουλειάς μου. Άπαξ και δεν έχω τέτοια δουλειά, δεν το χρειάζομαι. Δεν έχω κάνενα συναισθηματικό δέσιμο πια με τη Μύκονο", παραδέχεται.

"Εμένα με τιμώρησαν για τις Bentley που είχα. Μα Βentley έχει και η Πάολα η τραγουδίστρια"

Παράλληλα, δεν κρύβει ότι η φυλακή μόνο κακό του έκανε. "Πόνεσα πολύ. Η φυλακή είναι μια ανώφελη τιμωρία. Έχει δει εσύ αυτούς τους μήνες ότι κάποιος μπήκε στη φυλακή για Φ.Π.Α; Είναι τραγικό. Κρατάς μέσα 14 μήνες έναν άνθρωπο ειδικά όταν σου δίνει όλη του την περιουσία; Άξιζε αυτή η τιμωρία; Πώς θα συμπληρώσω τώρα τα κενά; Δεν βγάζει πουθενά η φυλακή. Εμένα με τιμώρησαν για τις Bentley που είχα. Μα Βentley έχει και η Πάολα η τραγουδίστρια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ