2012-04-06 11:14:02
Φωτογραφία για ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΦΕΪΣΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Από το μικροσκόπιο του Βαλβέρδε, αλλά και των ιθυνόντων του Ολυμπιακού θα περάσει ο Λιούμπιμορ Φέισα στις τρεις επόμενες αναμετρήσεις για να αποδείξει την αξία του.

Ο Σέρβος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν ως το τυπικό τέλος του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό ο Φέϊσα καλείται να δείξει την αξία του.

Συγκεκριμένα, στα ματς με Κέρκυρα, ΠΑΣ, και Ατρόμητο ο Φέισα θα πρέπει να αποδείξει αν όντως μπορεί να βασίζεται σε αυτόν ο Θρύλος. Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι το μέλλον του Βαλβέρδε δεν είναι βέβαιο στον Ολυμπιακό, ο Βάσκος είχε τονίσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα λόγω της παρουσίας του Σέρβου στο ρόστερ της ομάδας, παρά τον τραυματισμό και τη δεδομένη απουσία του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως είναι αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Φέισα όσο και σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα, όπως είναι οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Καζίμ και Ντιόγκο, αλλά και ο ξεχασμένος πια Μόνχε με τον νεαρό Διαμαντάκο. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ