2013-07-08 20:59:29
Φωτογραφία για Επίσημα στη Φιορεντίνα ο Μάριο Γκόμεθ
Τη συμφωνία της με τη Φιορεντίνα για την παραχώρηση του Μάριο Γκόμεθ ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν. Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο παίκτης, στα 20.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Η Φιορεντίνα κέρδισε στο... σπριντ τις Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι που επιθυμούσαν και αυτές να κάνουν δικό τους τον Μάριο Γκόμεθ και με σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα των "βιόλα" έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7) στην πολυπόθητη συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου

Ένα τηλεφώνημα του προέδρου της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντελά Βάλε, στον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κλείσει το deal μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Ρουμενίγκε να παραδέχεται τη συμφωνία με δηλώσεις του:

"Ήταν η επιθυμία του Μάριο Γκόμεθ να αφήσει τη Μπάγερν Μονάχου για να πάει στη Φλωρεντία. Σεβαστήκαμε την επιθυμία του.

Είχε σημαντική συμβολή στα δύο πρωταθλήματα και στα δύο Κύπελλα Γερμανίας που κατακτήσαμε. Το κλου ήταν φυσικά η επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο θρίαμβος με το τρεμπλ την περασμένη σεζόν.


Τον ευχαριστώ για όλα αυτά που έδωσε στη Μπάγερν και του εύχομαι τύχη και επιτυχία στη Φλωρεντία", σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 27χρονος Γερμανός με τις ισπανικές ρίζες θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να καταβάλλουν στη Μπάγερν το ποσό των 16.000.000 ευρώ (μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια) που μπορεί να φτάσει και τα 20 βάσει κάποιων μπόνους.

Σημειώνεται πως ο Γκόμεθ ήταν άκρως παραγωγικός με τους Βαυαρούς στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα τους, σημειώνοντας 112 γκολ σε 172 αγώνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ