2013-07-09 10:00:12
Φωτογραφία για ΤΟ «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ... ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΙΣΟΚΟ
Νέο κύκλο επαφών με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό άρχισε ο Ολυμπιακός, την ώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκετα σε καλό δρόμο και του Μόμο Σισοκό.

Ο Ολυμπιακός δραστηριοποιείται έντονα τις τελευταίες ώρες για την ολοκλήρωση δύο συν… μίας μεταγραφών. Προτεραιότητα έχει η απόκτηση του επιτελικού μέσου Μόργκαν Αμαλφιτανό και ενός ικανού αμυντικού χαφ, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι η προσθήκη ενός σέντερ φορ, που θα καλύψει το κενό του Ράφικ Τζιμπούρ, εφόσον τελικά εκείνος αποχωρήσει.

Σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μπήκε ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ για τον Αμαλφιτανό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Με τον 28χρονο μέσο οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αλλά η ομάδα της Μασσαλίας δεν αρκείται στο να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν είναι στα αρχικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και αξιώνει 2 εκατ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως παίζουν μόνοι τους, αφού παρά τα όσα... «κυκλοφορούν» στη Γαλλία δεν υπάρχουν επίσημες επαφές με καμιά άλλη ομάδα για τον συγκεκριμένο παίκτη.


Εξάλλου, σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι και η μεταγραφή του Μόμο Σισοκό, που δείχνει να έχει προβάδισμα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι καθόλου αρνητική στην πώλησή του, καθώς ο 28χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλαν. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και είναι καλή εποχή για να τον πουλήσει με ένα καλό ποσό. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να βλέπει πλέον θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης στον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ