2013-07-09 16:31:05
Φωτογραφία για Mήνυμα δημάρχου Ωρωπού για πολιτιστικό καλοκαίρι 2013
Αγαπητοί συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Ο Πολιτισμός δεν είναι μια αφηρημένη έννοια που την χρησιμοποιούμε όποτε μας βολεύει αλλά αποτελεί τρόπο ζωής όλων όσων ενδιαφέρονται πραγματικά να παραμείνουν συνεχιστές της Ιστορίας και των διαχρονικών αξιών του τόπου τους.

Στον Δήμο Ωρωπού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μαζί με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος δίνουμε προτεραιότητα στην ανάδειξη των πολιτιστικών αξιών κάθε περιοχής, προσφέροντας ουσιαστικό νόημα στο θεσμό του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που έχουμε θεσπίσει εδώ και δύο χρόνια. Για άλλη μια χρονιά παραμερίζουμε τις υπαρκτές δυσκολίες -που όλοι βιώνουμε καθημερινά-, και γινόμαστε συμμέτοχοι σε μια μεγάλη γιορτή που απλώνεται σε κάθε γωνιά του Δήμου Ωρωπού.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς έρχεται για να δημιουργήσει την πιο αισιόδοξη νότα και αυτό το καλοκαίρι, σκορπίζοντας κέφι και χαμόγελα μέσα από ένα αξιόλογο πλήθος μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων και εικαστικών στιγμών, συνδυάζοντας την ποιοτική ψυχαγωγία με την σεμνότητα που πρέπει στα οικονομικά μας
. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του σήμερα, ποτέ δε σκεφτήκαμε να περιορίσουμε τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες. Κάθε άλλο θα έλεγα. Στηρίζουμε με θέρμη τον Πολιτισμό μας, σφυρηλατώντας κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας, κάνοντας κάθε γειτονιά μια παρέα χαράς και διασκέδασης για όλα όσα μας ενώνουν και μας εκφράζουν.

Με εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ενοτήτων το φετινό Καλοκαίρι στον Ωρωπό θα είναι και πάλι πρώτο μέσα στις καρδιές μας.

Σας περιμένουμε όλους για να χαρούμε κάθε στιγμή Πολιτισμού!

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ωρωπού

Ιωάννης Οικονομάκος
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ