2012-04-06 16:06:13
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκύλος έκοψε μόνος του την ουρά του
Ήθελε να απαλλαγεί από τους ψύλλους Ένα παραμελημένο μπουλ-τεριέ, που υπέφερε από ψύλλους δάγκωσε και έκοψε το πάνω μέρος της ουράς του για να γλιτώσει από το μαρτύριο και να ανακουφιστεί από την τρομερή φαγούρα.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια μετά από επιθεώρηση της «RSPCA», της μεγαλύτερης ΜΚΟ για την κακοποίηση των ζώων στη Βρετανία, στο σπίτι της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κτηνιάτρων, ο άτυχος σκύλος εν ονόματι «Sambuca», υπέφερε για πολλές εβδομάδες καθώς η ιδιοκτήτριά του δεν φρόντισε να τον απαλλάξει από τους ψύλλους, με αποτέλεσμα να ξύνεται και να δαγκώνει την ουρά του όλη την ώρα.

Όταν τα μέλη της «RSPCA» έκαναν έφοδο στο σπίτι της 29χρονης Shelley Blackwell, βρήκαν το σκυλί με ανοιχτές πληγές και με κομμένη την κορυφή της ουράς του.

Η 29χρονη κρίθηκε ένοχη για πρόκληση περιττού πόνου στο κατοικίδιό της, ενώ της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 λιρών Αγγλίας και 120 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Επιπλέον, οι δικαστές της απαγόρευσαν να κρατήσει ζώα στο σπίτι της για τρία χρόνια. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από 1.500 χρόνια σιωπής οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξάγονταν ξανά. Όχι στο Παρίσι όπως ήθελε ο Κουμπερτέν, αλλά στην Αθήνα, ένα χωριό συγκριτικά με το Παρίσι του 1894. Οι Έλληνες πάτησαν πόδι και εξασφάλισαν πως οι πρώτοι Αγώνες θα διεξάγονταν στην Αθήνα το 1896. Σαν σήμερα πριν από 116 χρόνια (στις 25/3 με το παλιό ημερολόγιο) ο Βασιλιάς Γεώργιος κήρυξε την έναρξη των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων με τη συμμετοχή 14 χωρών. Το Παναθηναϊκό Στάδιο είχε χτιστεί με έξοδα του ελληνικού λαού και τη συνδρομή εθνικών ευεργετών όπως ο ένθερμος υποστηρικτής Γεώργιος Αβέρωφ. Οι Έλληνες αγκάλιασαν τη διοργάνωση και ερασιτέχνες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο έρχονταν στην Αθήνα για να ζήσουν το μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων και να αποκτήσουν αιώνια δόξα. Η εκκίνηση των 100μ. Η γκάφα των Αμερικάνων Ορισμένοι δεν ήταν αρκετά τυχεροί. Για παράδειγμα η αμερικανική αποστολή. Ως επί το πλείστον αθλητές από τη Βοστόνη χρειάστηκαν 16 μέρες για να διασχίσουν με πλοίο τον Ατλαντικό Ωκεανό π