2013-07-16 15:31:03
Φωτογραφία για Ο Ν. Νικολόπουλος στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης
από το Γραφείο Τύπου

Έδωσε το παρόν στο κάλεσμα της Εθνικής Ομοσπονδίας Πάλης ο Γεν. Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος του Διεθνούς Τουρνουά Πάλης ΟΛΥΜΠΙΑ 2013 και της ειδικής τελετής για την παραμονή της πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων από το Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ΕΟΕ ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών τόνισε:

Τα νιάτα της Ελλάδος, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, στέλνουμε ένα δυνατό ενωτικό μήνυμα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, γιατί η Πάλη είναι αναπόσπαστο κομμάτι τους από την γέννηση αλλά και την αναβίωσή τους.

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. με συνεχείς με συνεχείς αποφασιστικές παρεμβάσεις στη Βουλή, ζητήσαμε η Κυβέρνηση να μπει μπροστάρης σ’ αυτή την διεκδίκηση και με ερωτήσεις, επιστολές προς την Αθλητική και πολιτική ηγεσία δώσαμε έμφαση στην ιστορικότητα της Ολυμπιακής Πάλης και τον συμβολισμό αυτής στο Ολυμπιακό Ιδεώδες.


Οι σύγχρονες απαιτήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων αναμφίβολα φέρνουν όλο και περισσότερα θεαματικά αθλήματα, απαιτούν όμως σεβασμό στις αξίες, τις παραδόσεις και την ιστορία του αθάνατου ολυμπιακού πνεύματος και επουδενί πρέπει να αναιρούν ή ακόμη και να εκμηδενίζουν την ιστορία και την κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μην ξεχνάμε κατέληξε ο Γεν. Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, γίνεται στην παλαίστρα της Αρχαίας Ολυμπίας! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ