2013-07-18 22:40:09
Φωτογραφία για Ντούμπλαρα το Μπραντ Πιτ για 5 ευρώ την ώρα!
Είναι μόλις 26 ετών. Δικηγόρος από το Εδιμβούργο της Σκοτίας και πρόσφατα… σωσίας του Μπραντ Πιτ!

Ο λόγος για το Ντέιβιντ Πάτερσον, που έλαβε μέρος στη blockbuster ταινία "World War Z", ντουμπλάροντας το σταρ του Χόλιγουντ στις επικίνδυνες σκηνές του.

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του, πληρωνόταν μόνο 5 ευρώ την ώρα, τη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός έλαβε μισθό 7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η ταινία στοίχισε 191 εκατομμύρια ευρώ.

"Έπρεπε να φαίνομαι σαν το Μπραντ Πιτ και για αυτό τον παρατηρούσα όλη μέρα. Μου είχαν πει όμως να μη του μιλάω. Έπαιρνα μόνο 5 ευρώ την ώρα, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα, γιατί δεν πήγα για τα χρήματα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που βρισκόμουν εκεί. Το έκανα για την εμπειρία και μόνο. Όταν σου ζητάνε να κάνεις κάτι σαν αυτό, δεν μπορείς να πεις όχι. Δεν πήρα ούτε αυτόγραφο, ούτε VIP pass για να δω την ταινία, ούτε κάτι άλλο. Και δεν την έχω δει ακόμα" δήλωσε ο Πάτερσον στη "Daily Mirror" και εξήγησε γιατί τον έπελεξαν:

"Επιλέχτηκα γιατί ο σωματότυπός μου μοιάζει με αυτόν του Πίτ. Είμαστε και οι δυο αδύνατοι και γυμνασμένοι. Όσο για τον χαρακτήρα του, ήταν πολύ επαγγελματίας".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ