2013-07-20 11:00:10
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ο ΙΣΑ!
Στη Γαλλία βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Πιέρ Ισά, ο οποίος θα προσπαθήσει να κλείσει τη μεταγραφή του Μολό και να τελειώσει εκείνη του Μεντζανί για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ θα έχει επαφές για αμυντικό χαφ.

Σε εξέλιξη είναι η ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν την ποιότητα του Θρύλου και θα την ενισχύσουν σε νευραλγικές θέσεις.

Για αυτό τον λόγο ο Πιέρ Ισα δεν επέστρεψε στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά έφυγε χθες το πρωί για τη Γαλλία.

Μάλιστα, στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου, οι οποίοι τον ρώτησαν αν υπάρχει κάτι στα σκαριά, απάντησε: «Το ελπίζω. Ελπίζω (να επιστρέψω) με κάτι καλό…».

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν θα έχει επαφές μόνο για έναν παίκτη, όμως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Γιοάν Μολό για να αντικαταστήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν, εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Αλγερινός.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay", ο Ισά πήγε στη Γαλλία για νέες συζητήσεις με τη Νανσί, η οποία φέρεται να έχει μειώσει τις απαιτήσεις της.

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται ένα σενάριο που υπάρχει ότι μιλάει και για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενώ παράλληλα στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Καρλ Μεντζανί.

Στην Αλγερία, πατρίδα του στόπερ της Μονακό, υπήρχε δημοσίευμα ότι ο σύλλογος του Πριγκιπάτου περιμένει κι άλλες προτάσεις, εκτός από εκείνη των ερυθρόλευκων, όμως ο παίκτης θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να παίξει του χρόνου στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, στην Γαλλία εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ο Ραμπίου της Εβιάν είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά της, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τίποτα και υποστηρίζουν πως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Και αυτή έχει πάρει πάνω του ο Ισά. Στον σχεδιασμό που έχει γίνει πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα και μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι πιθανότητες να υπάρχει ενίσχυση στον «άσο».

Επίσης, ενδέχεται να γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αφού πάντα ενδέχεται στο μέλλον να υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ