2013-07-22 12:40:07
Φωτογραφία για ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ... ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Ο ΧΑΪΝΣ! (PHOTOS)
Ο Κάιλ Χάινς άφησε το στίγμα του στον Ολυμπιακό για την ψυχή και τη μαχητικότητα του, καθώς έπαιζε κόντρα σε θηρία, ενώ εκείνος έβλεπε τη γη, μόλις από τα 1.98. Πως να κάνει διαφορετικά αφού ανδρώθηκε σαν... Σπαρτιάτης, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr".

Ο πρώην σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης και νυν της ΤΣΣΚΑ, ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου UNC, παίζοντας μπάσκετ με την ομάδα "Spartans", όπου ο Κάιλ Χάινς άφησε και εκεί, ιστορία.

Ο Χάινς για τις μπασκετικές του επιδόσεις, τιμήθηκε από το κολλέγιο του με απόσυρση της φανέλας "42", όπου και φορούσε. Τη σεζόν 2006-2007 είχε κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της νότιας περιφέρειας, πρώτη φορά που παίκτης του συγκεκριμένου κολλεγίου κέρδιζε αυτό τον τίτλο. Επίσης, μετά το τέλος της φοίτησης του είχε μετρήσει 2187 πόντους, 1047 ριμπάουντ και 300 τάπες, σε 120 παιχνίδια με τη φανέλα των... Σπαρτιατών.

Ένας "σπαρτιάτης" που τα έφερε η τύχη και για δυο χρόνια αγωνίστηκε στη χώρα που είναι χτισμένη πάνω σε ιστορίες με μικρές ή μεγάλες ανατροπές και επικές μάχες. Όπως αυτές που πέτυχε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.

Δείτε τις φωτογραφίες που αν μην τι άλλο ξεχωρίζουν από τότε η σωματοδομή του αλλά και το ίδιο και απαράλλακτο, μαχητικό βλέμμα του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ