2013-07-22 20:16:22
Φωτογραφία για Επίσημα στους Γκρίζλις ο Καλάθης
Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Νικ Καλάθη από τους Μάβερικς προχώρησαν οι Γκρίζλις, όπως ανακοίνωσαν επίσημα μέσω του λογαριασμού τους στο twitter.

Η ομάδα του Μέμφις είχε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, της Φλόριντα και της Κούμπαν και για την απόκτησή του, οι Καναδοί παραχώρησαν μία επιλογή δευτέρου γύρου στα draft του 2016.

Ο 24χρονο Καλάθης επιστρέφει στις ΗΠΑ, όπου στο κολέγιο της Φλόριντα είχε μέσο όρο 17,8 πόντους και 6,4 ασίστ. Εν συνεχεία επελέγη στο νο45 των draft του 2009 από τους Τίμπεργουλβς της Μινεσότα, προτού μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Φέτος είχε μία εξαιρετική χρονιά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την οποία κατέκτησε το Eurocup, ενώ ο ίδιος στέφθηκε MVP της διοργάνωσης, έχοντας μέσο όρο 12 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 6,7 ασίστ.

Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αφού απουσίασε από τις ιατρικές εξετάσεις των διεθνών που άρχισαν τη Δευτέρ (22/07).
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ