2013-07-22 22:15:52
Φωτογραφία για Παρουσίασε τα διαρκείας η ΚΑΕ Αρης
Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, παρουσίασε η ΚΑΕ Αρης στην αίθουσα Νίκος Γκάλης του Αλεξανδρείου, παρουσία των βετεράνων της ομάδας Μάριο Μπόνι, Χάρη Παπαγεωργίου και φιλάθλων της ομάδας.

«Στοχεύουμε να φτάσουν στις 3.000. Ακόμη και 10.000 άτομα να χωρούσε το Αλεξάνδρειο, δε θα λέγαμε ότι είμαστε εντάξει έχοντας το άρθρο 99», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «κίτρινων» και υπεύθυνος αγωνιστικού, Χρήστος Γαλιλαίας και πρόσθεσε: "Το μόνο καθήκον απέναντι στην ιστορία της ομάδας είναι να την ξαναγράψουμε. Τα οικονομικά μας είναι δύσκολα, μας περιμένει δρόμος ανηφορικός, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι για να πορευτούμε αποτελεσματικά. Η παρουσία του κόσμου μας είναι απαραίτητη. Πέρα από την οικονομική στήριξη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας ερχόμενοι στο γήπεδο, υπάρχει και η παράμετρος έδρα. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει γεμάτο Αλεξάνδρειο. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, λοιπόν, θα πρέπει να βοηθήσει τον Αρη, ώστε να γίνουμε ομάδα εργασίας, όπως λέει και ο προπονητής μας».


Ο Μάριο Μπόνι τόνισε: «Κάθε φορά που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Σε αυτό το γήπεδο, όταν κοιτάω στην οροφή, συνειδητοποιώ ότι με την ομάδα μου κέρδισα τίτλους. Θυμάμαι τους φιλάθλους του Αρη και στην Ιταλία, όταν προσπαθούμε να μιλήσουμε για φανατικούς οπαδούς, όλοι αναφέρονται στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, σε αυτήν την αίθουσα.

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος είπε: «Θα ήθελα πολύ το Nick Galis Hall να είναι γεμάτο την επόμενη χρονιά. Δεν αρμόζει στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου να είναι άδεια. Θα ήθελα ο κόσμος μας να έρθει μαζί μας στο ταξίδι που κάνουμε από την περασμένη χρονιά. Η διοίκηση κάνει προσπάθεια για την ομάδα και αυτό φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή για άλλα τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι στον Αρη δεν παίζουμε πια. Να έρθουν οι φίλαθλοι μαζί μας, γιατί έχουμε ανάγκη το χειροκρότημά τους. Όπως ο κόσμος έχει απαίτηση να παλεύουμε για κάθε μπάλα, έτσι έχουμε και εμείς την ανάγκη να μας στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο. Μια ομάδα σαν τον Αρη δε μασάει στα δύσκολα. Είναι καιρός να προσθέσουμε στην οροφή του γηπέδου έναν ακόμη τίτλο, γιατί έχουμε στεγνώσει από αυτό και δεν αρέσει σε κανέναν μας».

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου έχουν ισχύ για τους αγώνες του Αρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ και οι τιμές «Είναι όσο γίνεται πιο ρεαλιστικές», όπως επισήμανε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Νίκος Στακιάς. Υπάρχουν εκπτώσεις για οικογένειες, ανέργους, κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης, παρέχεταιδωρεάν διαρκείας σε άτομα με ειδικές ικανότητες.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ