2013-07-26 08:19:05
Φωτογραφία για Aγρίνιο: Σε εξέλιξη η μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο - Δείτε φωτό
Σε εξέλιξη είναι από την περασμένη Παρασκευή η μεταφορά στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου και ο χώρος χαρακτηρίζεται όπως είναι λογικό από την ανάλογη αναστάτωση της όλης αλλαγής: νοσηλευτές και γιατροί πηγαινοέρχονται με κούτες στα χέρια, τα μηχανήματα δοκιμάζονται πριν την οριστική τους χρήση ενώ, τα κρεβάτια έχουν όλα σχεδόν τοποθετηθεί.

Την ίδια ώρα, το παλαιό νοσοκομείο έχει μείνει σχεδόν άδειο. Μερικά παλιά κρεβάτια έχουν μείνει ακόμα στους θαλάμους, ενώ σακούλες και μικροπράγματα είναι τα τελευταία που μεταφέρουν τα φορτηγά της μετακόμισης.

Το μοναδικό τμήμα που εξακολουθεί να λειτουργεί στο παλιό νοσοκομείο, είναι εκείνο των επειγόντων περιστατικών, λόγω της ίδιας της λειτουργίας της μονάδας που αφορά την άμεση αντιμετώπιση. Εκεί θα εξυπηρετούνται τα πολύ ελαφριά περιστατικά, ενώ μέχρι να τεθεί σε λειτουργία την ερχόμενη Δευτέρα το νέο νοσοκομείο, τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά στην περίθαλψη ασθενών σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της Γενικής Κλινικής Ιπποκράτειο Ιδρυμα Αγρινίου

Η εικόνα του παλαιού νοσοκομείου αυτή την ώρα Πηγή: agrinionews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ