2013-08-05 13:12:14
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!
Ο Γιάννης Παπαπέτρου με νέες δηλώσεις του έκανε γνωστές τις επιθυμίες του, επισημαίνοντας πως δεν τίθεται για αυτόν θέμα χρημάτων.

«Όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν να αξιώνω περισσότερα χρήματα για να αφήσω το κολέγιο και συνδέουν την απόφασή μου καθαρά με το οικονομικό κομμάτι, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα! Μέχρι πριν από λίγο καιρό δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα δεχόμουν πρόταση να διακόψω τις σπουδές μου και να εισχωρήσω στο επαγγελματικό μπάσκετ κι αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ακόμα δεν έχω πάρει την απόφασή μου!

Υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην είχα ασχοληθεί σοβαρά, πολύ απλά γιατί πάντα είχα ως στόχο να συνδυάσω τις σπουδές μου με το μπάσκετ και δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο draft του ΝΒΑ! Το ενδιαφέρον των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού), όμως, είναι πολύ τιμητικό και δεν είναι είναι εύκολο να το προσπεράσει κανείς. Παρόλα αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα χρήματα δεν αποτελούν κριτήριο για την απόφασή μου! Έχω μπροστά μου δύο δρόμους... Αυτός που θα διαλέξω, θα είναι αυτός που κατά την άποψή μου θα κάνει καλό στην καριέρα μου ως μπασκετμπολίστας!» υπογράμμισε ο 19χρονος διεθνής φόργουορντ στην δήλωση που έκανε στο "gazzetta.gr", θέλοντας να αποσαφηνίσει το τοπίο...
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ