2013-08-14 03:49:03
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 577 για τη Δημόσια Τηλεόραση – Τρεις προσλήψεις μόνο στην Πάτρα - Όλα τα ονόματα
Ανακοινώθηκαν την Τρίτη το βράδυ τα ονόματα των 577 ατόμων που υπέβαλαν αίτηση στο πλαίσιο της πρώτης προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη, ενώ οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης διευκρινίζεται ότι "η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών".

Όπως σημειώνεται, σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Δείτε τα όλα τα ονόματα:
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ