2013-08-15 19:40:25
Φωτογραφία για Έκκληση των Κούρδων προς τη Διεθνή Κοινότητα να σταματήσουν οι σφαγές αμάχων από τους ισλαμοφασίστες στη Συρία
Έκκληση προς την διεθνή κοινότητα να προστατέψει τις πολυεθνικές κοινότητες της Συρίας

Εμείς,τα κουρδικά πολιτικά κόμματα,οργανισμοί και κοινοτικά μέλη στην εξορία,ειλικρινά καλούμε τη διεθνή κοινότητα να προστατέψει τους πολίτες κούρδους,άραβες και άλλες συριακές πολυεθνικότητες, ασύριους,αρμένιους,χριστιανούς- κατά των βίαιων επιθέσεων καθαρισμού εθνοτήτων, οι οποίες λαμβάνουν μέρος- κατά των ειρηνικών συνυπαρχόντων εθνών στην κουρδική περιοχή στη Συρία.

Aπό τις 17 Ιουλίου 2013,ένοπλες δυνάμεις που σχετίζονται με την Αλ-Κάιντα, το Jabhat al-Nursa και η ισλαμική πολιτεία του Ιράκ και της Συρίας,έχουν προάγει βίαιες επιθέσεις στις κουρδικές περιοχές και τις γύρω περιοχές του Tel-Abeyd,Serekaniye,Tel-Aran,Tel -Hasel,σκοτώνοντας,αρπάζοντας και βομβαρδίζοντας με βαρέα όπλα τις κουρδικές γειτονιές και καλώντας δημόσια να σκοτώσουν να αρπάξουν και να λεηλατήσουν κούρδους και εξαναγκάζοντας τους να αφήσουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.Με αποτέλεσμα να έχουν απαχθεί εκατοντάδες κούρδοι πολίτες,να έχουν βασανιστεί και τα σπίτια τους έχουν λεηλατηθεί και να έχουν καεί εντελώς.Αυτές οι συνεχιζόμενες βίαιες σφαγές σκορπίζονται και έχουν ως στόχο όλους τους άμαχους κουρδικούς πολίτες στις περιοχές Qamishli, Kobani και Afrin.


Από τις 29 Ιουλίου 2013 δύο κουρδικές πόλεις Tel-Aran και Tel-Hasel και τα χωριά αυτών τις Aleppo,βρίσκονται κάτω από βίαιες επιθέσεις και σφαγές,εκατοντάδες αθώα κουρδικά παιδιά γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν δολοφονηθεί και αποκεφαλιστεί,κουρδικά σπίτια έχουν βάναυσα λεηλατηθεί και καταστραφεί και εκατοντάδες άμαχοι πληθυσμοί έχουν κρατηθεί ως όμηροι και η τύχη τους αγνοείται και χιλιάδες ευάλωτοι άμαχοι πληθυσμοί αναγκάστηκαν με τρόμο να τραπούν σε φυγή,από τότε και οι δύο πόλεις είναι υπό πολιορκία και απομονωμένοι και υπάρχουν επιβεβαιωμένες αναφορές ότι οι πολίτες και των δύο πόλεων έχουν υποστεί εθνικό καθαρισμό και σφαγές από αυτές τις ομάδες ένοπλων τρομοκρατών.

Αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον άμαχο πληθυσμό,απλά για την εθνική τους ταυτότητα είναι μια πράξη εθνικού καθαρισμού των εθνικών

κοινοτήτων οι οποίοι έχουν συνυπάρξει ειρηνικά και έχουν αποσταθεροποιήσει τις κουρδικές οι οποίες είναι σχετικά ειρηνικές σε μια προσπάθεια να εξορίσουν τους ανθρώπους και να επιβάλουν βίαια τους κανόνες της εξτρεμιστικής ισλαμικής πολιτείας του Ιράκ και της Συρίας.

Αυτές οι ομάδες ένοπλων τρομοκρατών οι οποίες είναι η κύρια απειλή στην περιφερειακή και παγκόσμια ισορροπία,έχουν διευκολυνθεί στρατιωτικά από τους Τούρκους και έχουν προμηθευτεί από τις πόλεις του περσικού κόλπου. Η πρόσφατη παρέμβαση έξι στρατιωτικών τανκ και των εκατοντάδων τσιχαντίστς από την  Τουρκία στον Tel-Abeyd, Syria, δείχνει την ανάμιξη της Τουρκίας στο συνεχιζόμενο συριακό αιρετικό πόλεμο των οποίο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ούτε των Σύριων ούτε  των Τούρκων και των συμμάχων τους.

Η Ευρωπαϊκή ένωση και οι Ηνωμένες πολιτείες θα πρέπει να αναγνωρίσουν  την Κουρδική Δημοκρατική, κοσμική πάλη των τσιχαντίστς Jihadists Al-Qaida η ποία είναι κύρια απειλή και στους δύο στις Ηνωμένες πολιτείες και την Ευρώπη.

Οι Κούρδοι και η Δημοκρατική Κίνηση στη Συρία έχουν καταφέρει επιτυχώς  να διαχειριστούν τους εαυτούς τους δημοκρατικά και ειρηνικά και έχουν ενεργά αναζητήσει και συνεισφέρει στην δημοκρατική ειρηνική αλλαγή μέσα στην Συρία.

Αυτό το επιτυχές μοντέλο δείχνει ότι οι Κούρδοι  είναι ο δυναμικός παίχτης για να καθιερωθεί η ισορροπία και δημιουργηθεί η δημοκρατία στην περιοχή.

Θεωρούμε ότι μια κατανοητή πολιτική επίλυση θα είναι μία αποτελεσματική λύση για το τέλος της Συριακής κρίσης και του βίαιου εμφυλίου πολέμου. Ως εκ τούτου καλούμε την διεθνή κοινοτήτων Ηνωμένων πολιτειών της Ευρώπης και της Αμερικής να προστατεύσει της πολυεθνικές κοινότητες στην Συρία και να καταδικάσουν αυτές  τις απάνθρωπες σφαγές και τον εθνικό καθαρισμό των Κούρδων στη Συρία.

Diplomatic and Foreign Affairs Office of Democratic Union Party PYD- Europe
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ