2013-08-16 09:02:22
Φωτογραφία για Αποστολή στο Αεροπλανοφόρο Χάρρυ Τρούμαν - Δείτε μοναδικές εικόνες και βίντεο
"Σοκ και δέος" ανοιχτά του Ισραήλ όπου εκτελεί ασκήσεις πυρηνοκινητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ Harry Τruman.

Το αεροπλανοφόρο στις 22 Ιουλίου απέπλευσε από τη ναυτική του βάση στο Νόρφολκ της Βιρτζίνιας και συνοδευόμενο από στόλο πλοίων μάχης κατευθύνεται προς τον Περσικό Κόλπο για την πραγματοποίηση περιπολιών.

Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με το Ναυτικό των ΗΠΑ, το Harry Truman θα σταθμεύσει σε τομείς ευθύνης του 6ου Στόλου (Μεσογείου- Ατλαντικού) και του 5ου Στόλου (Περσικού Κόλπου - Αραβικής Θάλασσας- Ερυθράς Θάλασσας) και η δράση του θα διαρκέσει οκτώ ή εννέα μήνες.

Σήμερα, το εντυπωσιακό αεροπλανοφόρο, μακριά από τα "πεδία των μαχών", ανοίγει τις "πύλες του" σε μια μοναδική ξενάγηση όπου αισθανθήκαμε από κοντά τις δυνατότητες του "υπεραεροπλανοφόρο" του αμερικανικού στόλου.

Στο Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο βρέθηκε το Flashnews.gr σε μια αποστολή για να γνωρίσουν οι αναγνώστες ένα από τα εκπληκτικά πλοία που το μέγεθος τους και ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό ισοδυναμεί με μια μικρή πολιτεία.

Η μέρα αποστολής ανήμερα της Γιορτής της Παναγίας, 15 Αυγούστου 2013 και ώρα 11:00 συγκεντρωθήκαμε στο χώρο υποδοχής στην Αμερικανική βάση της Σούδας στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ εδώ... Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ