2013-08-18 08:22:08
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ... ΣΑΒΙΟΛΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Ολυμπιακός «μπαίνει» τη Δευτέρα το βράδυ στη... «μάχη» για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, με τους ερυθρόλευκους ν' αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την Καλλονή.

Οι παίκτες του Μίτσελ θα ολοκληρώσουν με την αυριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα με τον Ισπανό τεχνικό πάντως να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Μίτσελ λοιπόν επιλέγει τον Ρομπέρτο για τη θέση κάτω απ' τα γκολπόστ των ερυθρόλευκωμ και στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης θα παίξει ο Σαλίνο.

Στο κέντρο άμυνας του Θρύλου θα είναι ο Μετζανί με τον Σιόβα, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα είναι εκτός αποστολής, ενώ αριστερά θα παίξει, πιθανότατα ο Λυκογιάννης.

Ο Χολέμπας άλλωστε αναμένεται τη Δευτέρα να είναι στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπεσίκτας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φέισα, με τον Σέρβο σε ρόλο κόφτη και δίπλα του ως εσωτερικός μέσος θα είναι ο Μανιάτης.


Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου και από τα πόδια του αναμένεται να ξεκινήσουν πολλές επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά την επιθετική τριάδα, ο Βάις θα είναι στο αριστερό άκρο, ο Κάμπελ στο δεξί και στην κορυφή θα παίξει ο Μήτρογλου. Ο διεθνής στράικερ είναι πιο έτοιμος από τον Σαβιόλα, προέρχεται από την καλή εμφάνιση και τα δύο γκολ στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία και ο Μίτσελ θα του δώσει θέση βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ