2012-04-08 10:18:34
Φωτογραφία για To pamepreveza.gr έφαγε πόρτα στον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών
Είμαστε υπεύθυνοι της μοίρας μας τελικά.

Ζητούμε ένα μεγάλο συγνώμη στους αναγνώστες μας που δεν καταφέραμε να καλύψουμε με φωτογραφίες και video τον μεγάλο αγώνα που έγινε στην Πρέβεζα εχθές... μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών.

Δυστυχώς όμως δεν μας επετράπη η είσοδος για να μπορέσουμε να καλύψουμε τον αγώνα.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από τον τρόπο με τον οποίο έγινε η όλη διοργάνωση καθώς έδωσε την εντύπωση ότι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας εν μέρει οικογενειακής συγκέντρωσης στην οποία έπρεπε να έχεις μπάρμπα στην κορώνη προκειμένου να μάθεις με ποιόν τρόπο διατέθηκαν οι προσκλήσεις και διαπιστεύσεις και να εξασφαλίσεις μια Διαπιστεύσεις για τις οποίες δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Διαπιστεύσεις για τις οποίες είχαν ενημέρωση αρκετοί, δεκάδες, αλλά όχι εμείς.

Δεν ενημερωθήκαμε ποτέ και από κανέναν ότι χρειάζεται διαπίστευση για να περάσουμε να καλύψουμε τον αγώνα. Ενημερωνόμασταν όμως συνεχώς με αποστολή e-mail δελτίων τύπου σχετικά με τον αγώνα… Εκεί είχαμε διαπιστεύσεις για να τον προβάλλουμε.


Περιμέναμε για μια ολόκληρη και πλέον ώρα έξω από τον χώρο της αυλής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πρέβεζα. Ενημερώσαμε παράγοντες και τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου που απλά, μας άκουγαν…

Στο σημείο αυτό θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους αστυνομικούς που έκαναν απίστευτα σωστά την δουλειά τους και προσπάθησαν να διασφαλίσουν την άδεια να περάσουμε από τον έλεγχο στην είσοδο του αύλιου χώρου του γυμναστηρίου και να βρεθούμε στην είσοδο του κτηρίου.

Εκεί όμως βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου βόλεϊ της Πρέβεζας ο οποίος ζητούσε διαπίστευση για να περάσουμε. Παρά τις διαβεβαιώσεις, όχι από εμάς, αλλά από στελέχη της αστυνομίας ότι μας επετράπη η είσοδος ο εν λόγω κύριος ήταν ανένδοτος στο να μας επιτρέψει να μπούμε. Έτσι λοιπόν αποχωρήσαμε …

Ειλικρινά αισθανθήκαμε πολύ άσχημα γιατί όλο αυτό είχε καταντήσει μια ελεημοσύνη, ένα συνεχές παρακαλετό για να κάνουμε τι; να μπούμε να καλύψουμε έναν αγώνα που γίνονταν στην πόλη μας.

Κλείνοντας την πρώτη αυτή προσέγγιση του θέματος ένα έχουμε να πούμε ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ…

Έως τότε βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ