2012-04-08 10:22:58
Φωτογραφία για ΚΟΣΜΑ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η MVP του τελικού, Σοφία Κοσμά, μίλησε στο "Contra.gr" για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για την προσωπική της διάκριση.

"Άξίζαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Όλες είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό", δήλωσε η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Μπορεί να είναι μόλις 18χρονών αλλά η Σοφία Κοσμά κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της σπάζοντας ένα ρεκόρ. Η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού έγινε η νεότερη αθλήτρια που κατακτά τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας σε τελικό Κυπέλλου, ούσα δύο χρόνια μικρότερη από την Εύα Χαντάβα.

Η Κοσμά αμέσως μετά το τέλος του τελικού μίλησε για την επιτυχία της και φυσικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αρχικά η ακραία του Ολυμπιακού είπε:

"Άξίζαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Όλες είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέραμε από την αρχή ότι ο τελικός θα κριθεί στα ψυχικά αποθέματα και το πάθος που έχει η κάθε ομάδα.


Μάλλον είχαμε περισσότερο πάθος από ότι φάνηκε και στο παιχνίδι. Κάναμε πάρα πολλές ανατροπές και στο τέλος κάναμε την ανατροπή στο τάι μπρέικ και πήραμε την κούπα. Αξίζαμε τη νίκη και πήραμε το Κύπελλο δίκαια. Δικαιώσαμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τον κόσμο που μας ακολούθησε".

Σε ότι αφορά το κλειδί του αγώνα τόνισε:

"Πιστεύω ότι το γεγονός ότι το θέλαμε πάρα πολύ έπαιξε τον ρόλο του. Θεωρώ ότι αυτό ήταν το κλειδί γιατί τέτοια ματς τα παίρνει όποια ομάδα τα θέλει περισσότερο. Έχουμε προσπαθήσει πολύ όλη τη χρονιά και πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε για αυτό με αυτό το Κύπελλο. Το πιστεύαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε. Και τώρα θα χαρούμε την κούπα".

Τέλος σε ότι αφορά που αφιερώνει τον τίτλο της MVP είπε:

"Το αφιερώνω το Κύπελλο στους γονείς μου οι οποίοι ήταν εδώ. Θέλω να τους το αφιερώσω γιατί και σήμερα ήταν εδώ. Με στηρίζουν στις χαρές και στις λύπες. Ο αθλητισμός δεν έχει μόνο χαρές".
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ