2013-08-20 10:08:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγε ο Νίκος Σέρρας, στέλεχος της Διεύθυνσης Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Eλλάδας
Ξαφνικά, σε ηλικία 54 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σέρρας, στέλεχος της Διεύθυνσης Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η σύζυγος και τα τρία παιδιά του, αλλά και οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο απρόσμενα από τη ζωή. Το πρωί της Δευτέρας πήγε κανονικά στην υπηρεσία του, όμως λίγο αργότερα ανακοίνωσε στους συναδέλφους του πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι γιατί αισθανόταν μια μικρή αδιαθεσία.

Εκεί ήταν η σύζυγος και τα τρία παιδιά του, και ετοιμάζονταν να μεταβούν στο Νοσοκομείο, όταν επήλθε το μοιραίο. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όταν έφθασε στο σπίτι της οικογένειας και παρέλαβε τον 54χρονο ήταν ήδη αργά.

Ο Νικόλαος Σέρρας, εργαζόταν επί 30 και πλέον χρόνια στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της πρώην Νομαρχίας Αχαΐας και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος, εργατικός, συνεπής και αγαπητός στους συναδέλφους του.

Άνθρωπος με ανησυχίες είχε ασχοληθεί και με τα κοινά, καθώς είχε εκλεγεί Κοινοτικός Σύμβουλος στο Ακταίο, ενώ τελευταία είχε έντονη δραστηριότητα και ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βερναδεΐκων και ως αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων.

H κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, από τον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ