2013-08-21 19:40:04
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ... ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ακόμα έναν παίκτη, θέλει ο Πλατανιάς για να κλείσει το ρόστερ, με μία ακόμα, δυνατή, προσθήκη, με την περίπτωση του Ντε Βινσέντι να... παίζει υπό προϋποθέσεις.

Οι Κρητικοί θέλουν ένα εξτρέμ, με δυνατότητα να πατά περιοχή και να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και ένα από τα ονόματα που "παίζουν" δυνατά, είναι αυτό του Ντε Βινσέντι, ο οποίος σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά στις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας δεν θέλουν διάσταση στο θέμα, καθώς όπως τονίζουν, δεν υπάρχει ακόμα κάτι... χειροπιαστό.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού είναι σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν, ενώ επίσης δεν είναι μόνο στο χέρι τους η απόκτηση του μεσοεπιθετικού των ερυθρόλευκων.

Στο Λιμάνι πάντως, έχουν αποφασίσει πως θα παραχωρήσουν τον παίκτη, αρκεί να έρθει μία ενδιαφέρουσα πρόταση δανεισμού και μία από τις ομάδες που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους είναι ο Πλατανιάς, αφού έχει και την οικονομική ευχέρεια να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά είναι και δεδομένο πως ο Αργεντίνος θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού της ομάδας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ