2013-08-22 16:54:06
Φωτογραφία για ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ : ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε δυνατές μεταγραφές και έχει δημιουργήσει αξιοζήλευτο ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους. Ετσι, ο κόσμος του Θρύλου περιμένει πολλά από αυτή την ομάδα, όπως είπε και ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος μίλησε στον «Γαύρο» της Πέμπτης (22/08) και τόνισε ότι... «με αυτό το υλικό περιμένω παραπάνω. Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει».

Επίσης, ο «Πούρσα», ο οποίος με τον Ολυμπιακό έπαιξε σε 173 ματς και σκόραρε 3 φορές, αναφέρθηκε στον Φετφατζίδη που ήταν εξαιρετικός, τον Μήτρογλου, τον Σαβιόλα, αλλά και στο αν η ομάδα μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Φυσικά, μίλησε και για την κίνηση που θέλει να κάνει ο Θρύλος, για τον κόφτη, και είπε: «Χρειάζεται αμυντικό χαφ ηγέτη»!

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

Αρχικά είπε: «Δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε να βλέπουμε και δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε εγώ αλλά ούτε κανείς φίλος του Ολυμπιακού. Ξέρουμε όλοι ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να κάνει πολλά. Γι’ αυτό τον λόγο ζητάμε παραπάνω. Θέλει υπομονή. Είναι άλλη ομάδα. Εχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό βέβαια».


«ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ»

Για την αλλαγή της εικόνας του Θρύλου στο δεύτερο μέρος στον αγώνα με την Καλλονή και την είσοδο του Φετφατζίδη: «Ο Φετφατζίδης είναι ταλαντούχος. Δίνει ενέργεια. Πρέπει, όμως, να τον δούμε σε συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικό. Αυτό περιμένω. Για να μην το έχει κάνει μέχρι τώρα με κανέναν προπονητή, πιστεύω ότι κάπου φταίει και ο ίδιος. Το ταλέντο του, όμως, πρέπει να το εκμεταλλευτεί»

«ΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ»

Αναφορικά με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και την ετοιμότητα του Θρύλου: «Εχει γίνει σημαντική ενίσχυση. Με παίκτες όπως ο Σαβιόλα περιμένεις πολλά. Περιμένεις το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι η ομάδα έπρεπε να είναι πιο έτοιμη απ’ ό,τι εμφανίστηκε και να δείξει καλύτερα στοιχεία. Περιμένω περισσότερα από αυτό το υλικό. Θεωρώ ότι θα ανέβει».

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ»

Στην ερώτηση που του έγινε αν μπορούν να συνυπάρξουν Μήτρογλου-Σαβιόλα απάντησε: «Ολοι οι καλοί χωράνε. Και πρόκειται για δύο φορ εξαιρετικούς. Ειδικά ο Μήτρογλου αυτή την εποχή είναι φορμαρισμένος και ο Μίτσελ πρέπει να τον εκμεταλλευτεί. Εχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τι αξίζει. Εχουμε πλήρη εικόνα και από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και από πέρσι. Και θεωρώ ότι είναι θέμα του ίδιου αν θα εξελιχθεί περισσότερο. Γιατί μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος».

«ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ»

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ήταν στην ομάδα που είχε φτάσει ως τους «8» της Ευρώπης και μιλώντας για το φετινό Champions League είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα όπλα να πάει μακριά στην Ευρώπη. Με βάση το υλικό που έχει μπορεί, ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει παίκτες και προπονητής να είναι σε φόρμα».

«ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΗΓΕΤΗ»

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Θρύλου ως αμυντικός χαφ και ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο αναζητάει κόφτη. Ο Πουρσανίδης είπε: «Οταν η ομάδα παίζει καλά, λέμε ότι όλοι είναι εξαιρετικοί. Οταν δεν αποδίδει, λέμε ότι θέλει παίκτες. Θεωρώ ότι στα αμυντικά χαφ οι Μανιάτης-Φέισα είναι καλοί. Αλλά αν αποκτηθεί κόφτης, θα πρέπει να είναι αυτό που λέμε αμυντικός χαφ ηγέτης. Να είναι πάντα σταθερός στα παιχνίδια του. Εναν τέτοιο παίκτη χρειάζεται ο Ολυμπιακός».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ: «Ο προπονητής ήθελε να δει όλους τους παίκτες, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιος είναι ο κορμός. Είναι δύσκολη η διαχείριση, αλλά πρέπει να βρεθεί για να έχουν οι παίκτες χημεία. Και γενικότερα να έχουν συνεργασία μεταξύ τους. Ο καθένας από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τα πάντα».

ΓΙΑ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ: «Ο Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης για τον οποίο όλοι λένε τα καλύτερα. Το θέμα είναι η διάρκεια. Ολοι περιμένουμε τη διάρκεια και θέλω να τον δω σε συνεχόμενα 90λεπτα. Να μπαίνεις αλλαγή και να κάνεις τη διαφορά είναι καλό. Αλλά έχει τόσο ταλέντο που πρέπει να παίζει βασικός. Και τον περιμένω».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Θεωρώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό ήξερε τι πάει να δει. Η ομάδα δεν έχει φορμαριστεί ακόμη. Η εικόνα ούτε στα φιλικά ήταν καλή. Ηξερε πάνω κάτω τι θα δει. Ακόμη η ομάδα δεν είναι έτοιμη και το βλέπουμε».

ΤΑ 7 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ήταν ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του κόσμου του Ολυμπιακού. Πιστός στρατιώτης του Θρύλου, που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα. Εχει μείνει το γκολ που είχε πετύχει στις 03/01/1998 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα από το κέντρο του γηπέδου.

Σε 6 χρόνια ο Ηλίας Πουρσανίδης αγωνίστηκε σε 173 ματς και σκόραρε 3 τέρματα, ενώ κατάφερε να κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα, ήταν στην ομάδα των 7 σερί πρωταθλημάτων και έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Θρύλου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ