2013-08-22 22:45:45
Φωτογραφία για Ο Ατρόμητος πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και την αστοχία και έχασε 1-3 από την Αλκμααρ
Το όνειρο πέταξε σαν Περιστέρι! 

Ο Ατρόμητος πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και την αστοχία στην επίθεση και έχασε 1-3 από την Αλκμααρ στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός, πληρώνοντας παράλληλα τα λάθη του στην άμυνα.

Έτσι έχασε από την Αλκμααρ στην έδρα του με 3-1 και το όνειρο για πρόκριση στους ομίλους του Europa League πετάει σαν... Περιστέρι!

Οι Γκούντμουντσον και Γιόχανσον έδωσαν το προβάδισμα στους Ολανδούς με 2-0, ενώ το πέναλτι του Παπαδόπουλου μείωσε το σκορ για την ομάδα του Παράσχου.

Στις καθυστερήσεις και ενώ ο Ατόμητος είχε ανέβει για να μειώσει, ο Γκούντμουντσον διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση και να θέλει να επιβάλει τον ρυθμό του.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιζε τους Ολλανδούς στο μισό γήπεδο και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 23' με το σουτ του Ουμπίδες να φεύγει άουτ δίπλα από το δοκάρι του Εστέμπαν.


Στο 23' ο πορτιέρε της Αλκμααρ δεν αιφνιδιάστηκε από τη γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ενώ και οι δύο παίκτες ήταν πρωταγωνιστές στην πιο εντυπωσιακή φάση του πρώτου 45λέπτου.

Ο επιθετικός των γηπδούχων έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλό του αλλά εκείνος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν τον έλεγχο στην αναμέτρηση αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Απλά, δεν μπορούσε

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Ατρόμητο. Μόλις στο 51' ο Γκούντμουντσον έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με το αριστερό μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά δεν είχε τον τρόπο. Στο 71' ο Φυτανίδης σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε και πέρασε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με το κεφάλι και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2.

Στο 74' ο Όβερτουμ με ωραία πάσα βρήκε τον Γιόχανσον και εκείνος στο ένας με έναν με τον Φυτανίδη, πέρασε ωραία με προσποίηση και έκανε το 0-2.

Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε άμεσα. Δύο λεπτά από το 0-2 ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 1-2.

Ωστόσο, στο 82' ο Μπρίτο έχασε την ευκαιρία για το 2-2 με το γυριστό του σουτ μέσα από την περιοχή. Το ίδιο συνέβη και στο 90' για την Αλκμααρ με τον Γιόχανσον να περνάει το Σηφάκη αλλά να πλασάρει άουτ.

Όμως, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και πάνω που οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν ανέβει για την ισοφάριση ο Γκούντμουντσον πέρασε και τον Σηφάκη και σε κενή εστία έγραψε το 3-1.

Έτσι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Περιστερίου ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (83’ Καραμάνος), Δημούτσος (70’ Μπρίτο), Καραγκούνης (61’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Γκέρταν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βάουτενς, Χουβελέου, Φίερχέφερ, Χένρικσεν, Ελμ (70’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπίρενς (86’ Μάρτενς), Γκούντμουντσον, Γιόχανσον.
woop.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ