2013-08-24 10:12:04
Φωτογραφία για Τέλος η αναζήτηση για τον αστυνομικό του πρώην υπουργού - Ανακλήθηκε η μήνυση
Μεταμεσονύχτιες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της αναζήτησης του αστυνομικού ενός πρώην κυβερνητικού στελέχους από τα Χανιά. Έτσι η αστυνομία από τις 3 τα ξημερώματα...σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπαψε να αναζητά τον αστυνομικό που έσπασε το αυτοκίνητο ενός Ηρακλειώτη αφού ο θιγόμενος εμφανίστηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα και ανακάλεσε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του αστυνομικού. Μάλιστα δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρος πως επρόκειτο για το πρόσωπο αυτό και έτσι απέσυρε τη μήνυση. Κι επειδή τα αδικήματα αυτά είναι κατ έγκλειση, έτσι με εντολή εισαγγελέα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αστυνομικού που ήταν στη φρουρά του πρώην κυβερνητικού στελέχους πήραν τέλος.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι πρόκειται για έναν αστυνομικό που στον ελεύθερο χρόνο του εμπορεύεται μέλι και στην υπηρεσία του ακολουθεί κυβερνητικό Χανιώτη Βουλευτή και πρώην υπουργό. Η αρχική καταγγελία ανέφερε ότι χθες το πρωί φέρεται να ήρθε στο Ηράκλειο στη περιοχή της Φοινικιάς, να έσπασε τα τζάμια και να έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου ενός Ηρακλειώτη που είχε μεν αγοράσει το μέλι του,αλλά δεν είχε φροντίσει και να το αποπληρώσει.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Χανιώτης αστυνομικός φαίνεται ότι δεν ήθελε να λύσει τη διαφορά του με τον νόμο αλλά με τον τσαμπουκά.

Έτσι πήρε μαζί του δύο ακόμα άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στο Ηράκλειο και προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο του ανθρώπου που δεν είχε εκτελέσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι του. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και στους κόλπους της ΕΛΑΣ που ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τις απαράδεκτες κινήσεις του ένστολου αλλά και στους κόλπους των πολιτικών και τελικά ... έκλεισε ως προς το τυπικό του του μέρος στις 3 τα ξημερώματα όταν ο θιγόμενος ανακάλεσε τη μήνυση.
prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ