2013-08-24 12:37:10
Φωτογραφία για ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ!
Πάνε δύο μήνες από τότε που χάσαμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και ακόμα δεν μπορεί να χωρέσει ο νου μας πώς το χάσαμε από μια ομάδα που δεν έφτασε ούτε final four και είχε χάσει για πλάκα από ομάδες που εμείς τους κάναμε πλάκα στο final four!!

Πολλοί τρέξαμε να κατηγορήσουμε τον Μπαρτζώκα για υπεροπτισμό.

Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ,το μόνο λάθος που έκανε είναι ότι στειρώθηκε στην συνταγή του Ντούντα. Συνταγή που του έδωσε μεν την Ευρωπαϊκή κούπα, αλλά που δεν ήταν αρκετή να κερδίσει τον βάζελο.

Το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης το είχαν κάποιοι παίκτες, όπως καταλάβαμε εκ των υστέρων.

Δηλαδή ο «επαγγελματίας» κύριος Χαϊνζ κατά την διάρκεια των τελικών είχε ήδη πρόταση από την Ρωσία και έτσι δεν έβαζε το κορμί του στην φωτιά. Ο δε «κύριος» Παπανικολάου σκεφτότανε το 1,5 εκατομμύριο που θα τον έκανε ευτυχισμένο. Ο Πάουελ ήταν ένα καμμένο χαρτί. Ο Άντιτς έπαιρνε τις τεχνικές σαν χάπια (πρωί μεσημέρι βράδυ) και κάπως έτσι εμείς περιμέναμε να πάρουμε πρωτάθλημα.


Βάλτε και την απώλεια του Βαγγελάκη (αλήθεια όταν θα συναντήσει ο κύριος Ούκιτς τον Βαγγέλη θα ήθελα να δω αν θα κάνει τις "γιόμες" του) και έδεσε το γλυκό.

Αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά!! Έβαλε πολύ αεροπορία στο ρόστερ του και δείχνοντας από την αρχή ότι αυτή η ομάδα είναι καθαρά έργο του Μπαρτζώκα!!! Επειδή λοιπόν δύο τρελοί εξακολουθούν να βάζουν λεφτά χωρίς να προσδοκούν τίποτα αξίζει να τους στηρίξουμε. (Στο επόμενο κείμενο θα αναλύσουμε μπασκετικά την τεράστια διαφορά που λογικά έχει η ομάδα μας απέναντι σε κάτι μικρά σωματεία!!)

Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά ενοχλούμε όταν βγάζουν καλύτερο προπονητή αυτόν που το βιντεάκι με τα τέλεια αγγλικά του έχει κάτι... χιλιάδες χτυπήματα στο YouTube!!

CorfuBeast 7

* ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ