2013-08-24 12:47:03
Φωτογραφία για Δείχνει Καραμανλή ο Σωτήρης Χατζηγάκης
Στο «Αρχοντικό» της οικογένειάς του στο Περτούλι πέρασε ένα δεκαήμερο σχεδόν ξεκούρασης ο πρώην υπουργός και επί 40 χρόνια βουλευτής Τρικάλων Σωτήρης Χατζηγάκης.

Εκεί είχε την ευκαιρία να δει και να συζητήσει με πολλούς πολιτικούς (... και όχι μόνο) φίλους του, ενώ παραβρέθηκε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, δείχνοντας πως δεν ξεχνά την κοινή πορεία τόσων ετών με τους πολίτες.

Στις συζητήσεις του δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας, δηλώνοντας σε δημοσιογράφους πως «η ασκούμενη πολιτική από την Κυβέρνηση μας οδηγεί σε μεγαλύτερα αδιέξοδα».

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπογράμμισε την ανάγκη επανοικοδόμησης της κεντροδεξιάς, και στάθηκε στην υποχρέωση άσκησης «ήπιας φιλελεύθερης πολιτικής και σοβαρής διαπραγμάτευσης με την Τρόικα». Όσο για την επανοικοδόμηση της κεντροδεξιάς για άλλη μια φορά έδειξε τον Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως «χρειάζεται τώρα ένας ηγέτης, που θα ενώσει τη κεντροδεξιά και εμπνεύσει το λαό. Αλλιώς η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με απρόβλεπτες συνέπειες και θα βιώσει την τερατόμορφη λειτουργία της Χρυσής Αυγής. Φοβούμαι πως αυτά θα μας οδηγήσουν σε εθνική ταπείνωση. Μόνο μια ισχυρή κεντροδεξιά, με έναν ηγέτη όπως προείπα που θα ενώσει και θα εμπνεύσει η χώρα μας θα μπορέσει να αποφύγει τέτοιες δυσάρεστες και οδυνηρές καταστάσεις».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ