2013-08-24 23:34:06
Φωτογραφία για ΤΟ... ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο τους!

Ο Μίτσελ, αυτές τις ημέρες σκέφτεται τον καταρτισμό της ενδεκάδας των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Μία από τις θέσεις που τον έχει βάλει σε αρκετές… σκέψεις είναι αυτή του επιθετικού!

Από τη μία ο Κώστας Μήτρογλου έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο στην πρεμιέρα με την Καλλονή του έλειψε το γκολ, παρόλο που βρέθηκε πολύ κοντά στο να σκοράρει.

Από την άλλη όμως υπάρχει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, με τον Αργεντινό επιθετικό επίσης να έχει δείξει ότι «ανεβαίνει» και βρίσκει τον καλό του εαυτό. Αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού (3 φιλικά και 1 για την Superleague) με Λίβερπουλ, Άντερλεχτ, Βαλένθια και Καλλονή, είχε βγάλει καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν και οι δύο στην ίδια ενδεκάδα, αφού έχει σκεφτεί και αυτό το σχήμα ο Ισπανός τεχνικός και για αυτό δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί Σαβιόλα και Μήτρογλου, αποτελώντας το επιθετικό δίδυμο του Ολυμπιακού!

Ωστόσο, ο… ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Μίτσελ, καλά κρατεί!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ