2013-08-25 21:16:06
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς- Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε νωρίς, ο Αστέρας έχασε με κόκκινη τον Λισγάρα νωρίς και ο Μπαράλες λύτρωσε τους Αρκάδες διαμορφώνοντας το 1-1.

Χορταστικό παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες και αγωνία μέχρι το τέλος χαρακτήρισαν την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 3' ενώ πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά  είδαν τον Λισγάρα να αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λισγάρα να τραβήξει τον Γιακουμάκη και με πέναλτι του Ναζλίδη άνοιξε το σκορ. Πριν καλά καλά οι Αρκάδες προλάβουν να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ του Πλατανιά, ήρθε η αποβολή του Λισγάρα για τάκλιν στον Μπέλιτς ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Ερνάντεζ.

Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία και να φτάσει σε δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές εκ των οποίων η μία έμελλε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Ναβάρο μπήκε με πολύ όρεξη και με τις κούρσες που έκανε από δεξιά άνοιξε την άμυνα του Πλατανιά.


Ο Ισπανός στην πρώτη του ενέργεια σέντραρε με ακρίβεια στο κεφάλι του Μπαράλες και ο Αργεντινός με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο επόμενο διάστημα ο Αστέρας αν και έπαιζε με δέκα παίκτες, πατούσε καλύτερα, έκανε ευκαιρίες και έφτασε κοντά στο 1-2.

Στο 55 ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε φάση παρόμοια με αυτή που κέρδισε πέναλτι ο Πλατανιάς. Ο Μπαράλες βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ιντζίδη αλλά ο Μάνταλος είπε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Από το 55 κι έπειτα ο Ουζουνίδης με την αλλαγή του Αγκιλέρα αντί του Γιακουμάκη έδωσε και πάλι υπεροχή στην ομάδα του, με τον Γουνδουλάκη να κινείται από τα δεξιά και να χάνει μοναδικό τετ α τετ στο 56.

Όσο το ματς κυλούσε προς το φινάλε οι δύο ομάδες μείωναν το ρίσκο. Ο Αστέρας περίμενε τις αντεπιθέσεις και τις στημένες μπάλες ενώ ο Πλατανιάς δεν έβρισκε εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Ερνάντεζ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ