2013-08-26 15:47:04
Φωτογραφία για Αν ένα αμάξι έπιανε φωτιά εκεί μέσα τι θα κάναμε; Αναγνώστης περιγράφει την απαράδεκτη κατάσταση σε πλοίο
Χτες ειχα την ατυχια να ταξιδευω με το Βlue star Delos. Η κατασταση ηταν απαραδεκτη. Προκειμενου να βγαλουν οσα περισσοτερα μπορουν το πλοιο ειχε κοψει απεριοριστα εισιτήρια. Μεσα γινοταν το αδιαχώρητο. Παντού κοσμος, ξαπλωμενος σε σκαλες, σε τουαλετες σε μπαρ παντου. Μιλαμε για εικονα δουλεμπορικου.

Όταν φτάσαμε Πειραια (και αφου ο καπετανιος μας ανακοινωσε οτι για καλη μας τυχη φτασαμε 2 λεπτα νωριτερα) μας ειπε να κατεβουμε στο γκαραζ. Όπως θα δειτε και στις φωτο περιμεναμε 1 ολοκληρη ωρα σε αποπνικτική κατασταση εξω απο τα οχηματα σε αφορητη ζεστη χωρις να μπορουμε να κινηθουμε ουτε καν πεζοι. Προκειμενου να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν ειχαν βαλει υπερβολικο ογκο οχηματων μέσα, με αποτελεσμα να εχουμε παγιδευτει σαν ποντικια. Όταν ξεκινησε η αποβιβαση και αναψαν ολα τα αμαξια τις μηχανες εμεις που ειχαμε δικυκλα μειναμε απεξω, με συνεπεια να αναπνεουμε ολο το καυσαεριο για μια ολοκληρη ωρα. Μια κοπελα επαθε κριση πανικου και δύσπνοιες απο την ατμοσφαιρα και δε μπορουσε κανεις να περασει να την βοηθησει! Και λεω εγω τωρα αν ενα αμαξι επιανε φωτια εκει μεσα τι θα καναμε? Θα καιγομασταν σα τα ποντικια? Το λιμενικο δεν εβλεπε ποσοι μπαινανε στην Παρο και την Ναξο να διαταξει μια καταμετρηση στον Πειραια? Ντροπη τους!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ