2013-08-27 09:50:16
Φωτογραφία για Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Περαντάκο - Tον αποχαιρέτησαν με το Σαββατόβραδο
Ένα τελευταίο τραγούδι κι ένα τελευταίο χειροκρότημα για τον γνωστό και αγαπητό τραγουδιστή Γιώργο Περαντάκο, που έφυγε σε ηλικία 45 ετών. Την Κυριακή έγινε η κηδεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμωτή Χίου.

Τραγουδώντας το «Σαββατόβραδο», το αγαπημένο του τραγούδι, που ο ίδιος απέδιδε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Περαντάκο, στο κοιμητήρι της Καλαμωτής, οι πολυάριθμοι δικοί του άνθρωποι, που μαζί με τα δάκρυά τους κατέθεταν ο καθένας τη δική του ανάμνηση απ’ αυτόν.

Μια πρωτοβουλία των αδελφών Μαρκέλλου και Σταμάτη Πούπαλου και του Μανώλη Στάθη, που έδωσε διέξοδο στον πόνο των συνεργατών του στο ΤΡΙΦΩΝΟ, Ερωφύλης και Δημήτρη Υφαντή, έγινε τραγούδι και μαζί τους όλοι οι παριστάμενοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη, όπως ακριβώς του άξιζε κι όπως –είναι βέβαιο- ο ίδιος θα επιθυμούσε, γράφει το politischios.gr.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του Ράνια, με την οποία ακριβώς ένα χρόνο πίσω, στην ίδια εκκλησιά, έδωσαν τις αμοιβαίες υποσχέσεις του γάμου, και η οικογένειά του, ενώ ο θρήνος ήταν διαρκής και αφορούσε όλους, συγγενείς και μη.


Παρατεταμένο το χειροκρότημα του κόσμου, τόσο έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όσο και στο κοιμητήρι, ενώ οι λίγοι εκλεκτοί στίχοι του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ και στενού του φίλου, Γιάννη Ζαφείρη, εξέφρασαν τα συναισθήματά του για τον εκλιπόντα.

Ο χαμός του Γιώργου Περαντάκου προκάλεσε μεγάλη λύπη και στην Πάτρα, καθώς πολλοί Πατρινοί τον παρακολουθούσαν επί χρόνια στις εμφανίσεις του στο Καλοκαιρινό Χάραμα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ