2013-08-27 13:52:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Πηγαίνουν Δ.Ε.Θ. να τα πούνε σε Σαμαρά
Ραντεβού στην Θεσσαλονίκη με εκατοντάδες συναδέλφους τους από όλη τη χώρα δίνουν στις 7 Σεπτεμβρίου έμποροι, βιοτέχνες και αυτοκινητιστές από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δουν τον πρωθυπουργό και να απαιτήσουν πάγωμα τον διαδικασιών κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων για οφειλές λόγω αδυναμίας καταβολής εισφορών.

Πρόθεση των επαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής είναι να δώσουν δυναμικά το παρόν στη συμπρωτεύουσα και να απαιτήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία ενώ έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων – ημερίδας με θέμα την αντιμετώπιση της «λαίλαπας» που βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην περιοχή. Στη συνέχεια έμποροι , βιοτέχνες και αυτοκινητιστές από την Πάτρα και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, θα κατευθυνθούν στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο όπου θα πραγματοποιείται η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Βροχή τα «ραβασάκια»

Στο μεταξύ οι εισπρακτικοί μηχανισμοί στέλνουν σωρηδόν ειδοποιητήρια σε ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, με τα οποία του καλούν να προχωρήσουν άμεσα σε εξόφληση των οφειλών που έχουν, λόγω μη κάλυψης των εισφορών τους .

Σε αντίθετη περίπτωση οι υπόχρεοι και της περιοχής ενημερώνονται πως θα κινηθούν διαδικασίες κατάσχεσης κινητής , ακίνητης περιουσίας καθώς και τραπεζικών λογαριασμών.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ