2013-08-27 18:21:56
Φωτογραφία για Λαμία: Έφτασαν τα κοντέινερ και οι μεταθέσεις στη ΜΕΡΥΠ - ΦΩΤΟ
Βαρύ το κλίμα στη Μεραρχία Υποστήριξης στη Λαμία, αφού πάνω από το 80% των στρατιωτικών, "μετακομίζουν" μαζί με τις οικογένειές τους στη Θεσσαλονίκη Όπως μας ενημερώνει το lamiareport.gr πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να παρέμβουν και να αποτρέψουν την μεταφορά της ΜΕΡΥΠ στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν κατόπιν εορτής.

Όταν το LamiaReport με συνεχείς αναρτήσεις έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, οι τοπικοί άρχοντες είχαν άλλες προτεραιότητες.

Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στη Μεραρχία, που μετράει σχεδόν έναν αιώνα ζωής στη Λαμία, είναι πάρα πολύ βαρύ, αφού καθημερνά φτάνουν μεταθέσεις, που ανατρέπουν οικογενειακούς προϋπολογισμούς και προγραμματισμούς μέσα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Σήμερα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, έφτασαν και τα πρώτα κοντέινερ. Εδώ και ημέρες πολλά από τα πράγματα έχουν πακεταριστεί και είναι έτοιμα να φορτωθούν για να αρχίσει η μετακόμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η ΜΕΡΥΠ πλέον θα λειτουργεί από το στρατόπεδο "Νταλίπη" της Θεσσαλονίκης.

Σειρά τώρα έχει το ΚΕΥΠ. Για να μην λέτε ότι δεν σας το είπαμε εγκαίρως ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=79872:lamia-eftasan-ta-konteiner-kai-oi-metatheseis-sthn-merup-foto&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ