2013-08-28 09:46:08
Φωτογραφία για Και η McLaren στο παιχνίδι για Kimi!
Με το μέλλον του Kimi Raikkonen να είναι στον αέρα, τα σενάρια σχετικά με τους υποψήφιους εργοδότες του μέρα με τη μέρα να αυξάνονται.

Στο παιχνίδι δείχνει διατεθειμένη να μπει και η McLaren, η ομάδα με την οποία ο Φιλανδός έχτισε το «μύθο» του στην Formula 1 παρότι δεν κατάφερε μαζί της να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Την πόρτα για την επιστροφή του Raikkonen στην McLaren άνοιξε ο επικεφαλής της ομάδας, Martin Whitmarsh σε συνέντευξή του στο επίσημο site της Formula 1.

Ας δούμε τι απάντησε ο Whitmarsh στις ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με τον «iceman» Σκεφτήκατε ποτέ να πάρετε πίσω τον Kimi Raikkonen;

«Ναι το σκεφτήκαμε. Ανέκαθεν ο Kimi ήταν εξαιρετικός πιλότος και εγώ είμαι μεγάλος φαν του. Υπάρχουν πολλά σενάρια αυτή τη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει».

Είστε μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να υπολογίσει; Υπήρξαν συζητήσεις μαζί του;


«Πιθανότατα δεν θα έπρεπε, αλλά είμαι εντελώς ανοιχτός. Πέρσι είχαμε συζητήσει μαζί του, αλλά για διάφορους λόγους δεν συνέβη. Φέτος, δεν έχουμε μιλήσει μαζί του ακόμα».

Θα μπορούσε δηλαδή ο ένας να προσεγγίσει τον άλλο;

«Ναι θα μπορούσε. Προφανώς ο Kimi είναι αποφασισμένος να πάει κάπου αλλού και έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρει με τέτοιο τρόπο. Ας δούμε λοιπόν πως μπορεί να προχωρήσει εκεί».

Δεδομένου ότι το 2014 θα είναι πιθανόν άλλη μια δύσκολη χρονιά για τη McLaren πριν ξεκινήσει η συνεργασία με την Honda το 2015, η παρουσία 2 Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην ομάδα δεν θα λειτουργούσε θετικά για την ομάδα στα ΜΜΕ;

«Ναι, μπορεί. Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε με τον Kimi, ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο μεταγραφικό παζάρι».

Βy: Δημήτρης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ