2013-08-28 10:17:11
Φωτογραφία για Αναγνώστρια εξαγριωμένη με το αίσχος και την αναίδεια του ΟΤΕ - Διαβάστε πόσο απλά έρχεται ο εμπαιγμός και το χέρι τους μπαίνει βαθιά στην τσέπη μας!
Αναγνώστρια καταγγέλει την απέραντη ασχετοσύνη και αναλγησία του ΟΤΕ που με το ετσι θέλω κλέβουν εν ψυχρώ τους καταναλωτές. Ζήτημα πρώτο: πληρώνει χρέος που αφήνει ενοικιαστής και διακόπτει την τηλεφωνική γραμμή. Ωστόσο το επόμενο δίμηνο ξαναέρχεται λογαριασμός 36€.

Τρέχει έξαλλη στον ΟΤΕ και τονίζει πως αφού ξεπλήρωσε το χρέος δεν ζήτησε την επανασύνδεση της γραμμής και η απάντηση των υπευθύνων είναι ότι κάποιος άλλος, κάπου στην Ελλάδα πλήρωσε για την επανασύνδεση της γραμμής της οπότε και έστειλαν το λογαριασμό για το πάγιο.!!!

Περίπτωση δεύτερη: συμφωνεί το πρόγραμμα του τηλεφώνου (άλλης γραμμής) σε συγκεκριμένο πάγιο, ώρες και συνθήκες ομιλίας για σταθερά, κινητά, κλπ...

Κάθε δίμηνο λοιπόν της έρχεται λογαριασμός διπλάσιος από τα συμφωνηθέντα και φυσικά... πήγε και παραπονέθηκε στον ΟΤΕ.

Η απάντηση υπήρχε από τους υπεύθυνους: "τηλεφωνείτε σε τηλεπαιχνίδια, πληροφορίες και γιατρους" !!!


Τα εγκεφαλικά χτυπάνε το ένα μετα το άλλο μιας και η γυναίκα ζει μόνη, τηλεφωνει  μονο στα παιδιά της και ειναι ανασφάλιστη στα δημόσια ταμία!!!!!!!!!!!!!!!

Και λέει λοιπόν να κάνει ένσταση, γίνεται.

Πρέπει όμως να πληρώσει 10€ για το τύπωμα των 5 πρώτων σελίδων του αναλυτικού λογαριασμού για να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας!!!!

Το ακόμα καλύτερο είναι πως οι υπάλληλοι του τοπικού ΟΤΕ που είναι πελάτισσα, φρίττουν με τους συναδέλφους τους στα κεντρικά και τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα και τσακόνωνται μεταξύ τους μπροστά στα μάτια της.

Αλλη μια ιστορία καθημερινής ελληνικής τρέλας και πραγματικότητας που ταλαιπωρεί και ληστευει όχι μόνο την ηρεμία αλλά και την τσέπη των Ελλήνων πολιτών.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και μετά ξύπνησα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και μετά ξύπνησα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ