2013-08-28 10:39:04
Φωτογραφία για Δίδυμα για την κυρία Θ., κατά κόσμο Άνιστον
Παρ' ότι διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης τη μια μετά την άλλη, η 44χρονη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κάνει ό,τι μπορεί για να πυροδοτεί τα σενάρια που την θέλουν να γίνεται μαμά σύντομα.

Αυτή τη φορά, δεν είναι κάποιο στενό φόρεμα που να εστιάζει στην κοιλίτσα αλλά το δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού ΟΚ. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Τζεν και όπως αναφέρει το πρακτορείο Cover Media, η Τζεν ερωτεύεται το Θερού (Justin Theroux) κάθε μέρα πιο πολύ από πέρσι που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα του.

Και επειδή οι φήμες για εγκυμοσύνη της Άνιστον διαδέχονται η μια την άλλη, η πηγή αναφέρει στο περιοδικό πως η ηθοποιός προσδοκά να αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο παιδιά με το Θερού, στοχεύοντας σε δίδυμα!

Πάντως, τα σενάρια εγκυμοσύνης ενοχλούν απίστευτα ΄την Άνιστον που σε πρόσφατη συνέντευξη στο ABC τόνισε:

''Αυτό που κάθε φορά προσπαθούν να ταυτίσουν τους ρόλους που υποδύομαι με τα παιδιά που υποτίθεται πως περιμένω είναι αστείο. Πόσα παιδιά θέλω, αν θέλω αγόρι ή κορίτσι; Δεν ήξερα πως μπορείς να κάνεις παραγγελία και να πεις σε ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα πόσα παιδιά θες''.


Πάντως, πέραν των παιδιών, η 44χρονη Άνιστον έχει πλέον το δικό της ψευδώνυμο αφού ακούει πλέον στο όνομα Κυρία Θ., δηλαδή κυρία Θερού.

Στην πρόσφατη περιοδεία της στην Βρετανία για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας '' We're The Millers'', η σέξι Τζεν πέρασε αρκετό χρόνο με τους συγγενείς του αρραβωνιαστικού της.

Ο Τζάστιν παρέμεινε στο Χόλιγουντ εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός συναντήθηκε με τα ξαδέρφια του Θερού, τους Λους και Μάρσελ αλλά και το θέο του Πολ και απόλαυσαν ένα ωραιότατο οικογενειακό δείπνο.

Οι συγγενείς του Θερού την αποκαλούσαν διαρκώς ''Κυρία Θ'', αφού όπως αναφέρει το περιοδικό Grazia δεν είναι μυστικό πως η Άνιστον θα πάρει το όνομα του Θερού μετά το γάμο.

Όσο για το πότε θα γίνει αυτός ο γάμος που όλο αναβάλλεται, η Άνιστον τόνισε πρόσφατα πως θέλει όλα να γίνουν τέλεια και χωρίς βιασύνη!
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ