2013-08-29 07:14:04
Φωτογραφία για Tι την ήθελε τη Ferrari;
Οι γείτονές του κατά καιρούς παραπονιούνται για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδεικνύει στους δρόμους... τρέχοντας ιλιγγιωδώς και προκαλώντας θόρυβο με τα γρήγορα αμάξια που οδηγεί.

Ο λόγος για τον Justin Bieber, ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να «ξεγλιστρήσει» από τις Αρχές.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε από τροχονόμο να οδηγεί μία λευκή Ferrari, για την οποία, σύμφωνα με το TMZ δεν είχε λάβει δίπλωμα από τις Αρχές της Καλιφόρνια.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα (τοπική ώρα), στην περιοχή Calabasas όπου διαμένει. Ο τροχονόμος εντόπισε τη λευκή Ferrari να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μάλιστα ο οδηγός της, παρέβλεψε τη σήμανση καθώς πέρασε από στοπ χωρίς να σταματήσει.

Ακολούθησε η γνωστή διαδικασία, κατά την οποία το πολυτελές αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και εν συνεχεία ζητήθηκε από τον νεαρό ποπ σταρ να επιδείξει τα σχετικά έγγραφα που θα αποδείκνυαν ότι του επιτρέπεται να οδηγήσει το όχημα. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός όχι μόνο οδηγούσε επικίνδυνα αλλά δεν έφερε και δίπλωμα, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεστε επιβάρυνε τη θέση του.

Άγνωστο παραμένει ποιο είναι το πρόστιμο και ποιες οι ποινές που του επιβλήθηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η λευκή Ferrari δεν του έφερε «γούρι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ