2013-08-31 22:57:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Οι Έλληνες του ωχ αδελφέ
Ξέρετε κάτι; Δε μου βγαίνει να αγωνιστώ για μια χώρα με κατοίκους όπως οι Έλληνες. Γιατί αυτοί έφεραν την Ελλάδα εδώ ψηφίζοντας τόσα χρόνια τα λαμόγια.

22 χρονών είπα στους γονείς μου «Μην ψηφίζετε ΝΔ γιατί η ζωή η δική σας πέρασε κι η ψήφος σας καθορίζει το δικό μου μέλλον» και να που βγήκα αληθινή.

Σιχαινόμουν όλο αυτό με τους διορισμούς με μέσο και το ότι ψήφιζαν ανθρώπους που έκανε μπαμ ότι ήταν ανικανοι, γλοιώδεις, βρώμικοι. Και ποτέ δε συμμετείχα σε κανένα φαγοπότι. Προτίμησα να περνάω φτωχικά παρά να λερωθώ.

Δεν το πιστεύετε,ε; Κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι και ξέρω κι άλλους σαν κι εμένα.

Και να που δικαιώθηκα. Εν μέρει δικαιώθηκα γιατί όλοι αυτοί αποδείχτηκαν ακόμη χειρότεροι απ’όσο πίστευα. Ξεπούλησαν τη χώρα και το μέλλον μας στους ξένους.

Και ρωτάω. Για ποιον να αγωνιστώ; Για τους καναπεδάτους; Για τα γίδια που ποστάρουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο facebook, ενώ ο κόσμος χάνεται;

Για ανθρώπους που πληρώνουν πιο ακριβά τα λουλούδια στα μπουζουκομπάγαζα από τον καθηγητή του παιδιού τους και του εαυτού τους;

Για ανθρώπους που δεν ξέρουν αξίες όπως φιλοζωία (1η η Ελλάδα στο βασανισμό ζώων), τιμιότητα, φιλευσπλαχνία; Για τους ωχαδελφιστές;

Ρε δεν ντρέπεστε. Σας σιχαίνομαι και ντρέπομαι που γεννήθηκα εδώ. Γίδια που τολμάτε να μιλάτε για τους αρχαίους Έλληνες. Καμιά σχέση δεν έχετε μ’αυτούς.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μεγάλα στοιχήματα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μεγάλα στοιχήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ