2013-09-02 09:20:03
Φωτογραφία για ΠΕΡΝΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ... ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Πριν τη συγκέντρωση όλων μαζί των αθλητών του ανδρικού τμήματος πόλο του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για τη νέα σεζόν, το απόγευμα της Τρίτης, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι και με τη… σφραγίδα ιατρικής γνησιότητας για να μπουν στη μάχη της νέας σεζόν, μέσα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, αρχής γενομένης από το πρωί της Δευτέρας και με συνέχεια το πρωί της Τρίτης και όλοι θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση. Μαζί τους και ο Μπλάι Μάλιαρακ που θα βρίσκεται στο Λιμάνι και φέτος και θα είναι κανονικά στην πρώτη της ομάδας.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι, ασφαλώς, να κατακτήσει ξανά το νταμπλ και να κάνει πορεία στην Ευρώπη, όσο κι αν ο δείκτης δυσκολίας διπλασιάζεται αυτομάτως με το γεγονός ότι η Μπαρτσελονέτα- που διοργανώνει το Final 6 του Champions League- βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού και έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση της διοργάνωσης, ό,τι και να γίνει στον όμιλο.

Αυτό, φυσικά, είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα στο σύστημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), που ενώ φαινόταν ότι θα διοργανώσει κάτι καλό δεν... απέφυγε τις προχειρότητες. Όπως ήταν, για παράδειγμα, η κλήρωση των ομίλων των 12 με τις τέσσερις πρώτες ομάδες, δηλαδή εκείνες που έχουν πάρει ήδη wild card, σε κάθε όμιλο δεν ήταν γνωστό σε καμία από τις 8 ότι θα γίνει    
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι αλλαγές στο Dr. Cook
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι αλλαγές στο Dr. Cook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ