2013-09-04 14:54:05
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: H φωτογραφία από την εφηβεία που την ενόχλησε
Στο παρελθόν, τηλεοπτικός σταθμός πρόβαλε φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την εφηβεία της, στην οποία φαίνεται αρκετά διαφορετική. Όλοι θεώρησαν ότι ενοχλήθηκε, χωρίς όμως να καταλάβει το γιατί. Ποια είναι η δική της απάντηση;

«Ήμουν μόλις 16 ετών. Ένα κοριτσάκι στην εφηβεία με μαύρα μαλλιά, παραπανίσια κιλά, σπυράκια και διαφορετική μύτη. Με ενόχλησε που την έβγαλαν σε μια μεσημεριανή εκπομπή, που ευτυχώς σήμερα δεν υπάρχει, με ένα πάνελ που μιλούσε άσχημα και απαξιωτικά για μένα χωρίς λόγο και μια παρουσιάστρια που γελούσε. Μου έκανε φοβερά άσχημη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκαν. Εννοείται πως στα 16 είσαι ένα κορίτσι πάνω στην εφηβεία, που το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί είναι η εξωτερική εμφάνιση. Πειράχτηκα. Ο Νίκος Μουτσινάς μού είπε να το παίξουμε στην εκπομπή. Πράγματι, βγήκα στον αέρα και απάντησα πως είμαι εγώ στα 16 μου, με τα σπυριά μου, τα παραπανίσια κιλά και τη μύτη μου πριν την αλλάξω. Το μόνο που με πείραξε ήταν η αρνητική κριτική της συγκεκριμένης εκπομπής και τίποτα άλλο» τόνισε στο People.

Η πλαστική επέμβαση στη μύτη έγινε σε μικρή ηλικία με τη συγκατάθεση των γονιών της: «Είχα διάφραγμα και ορισμένα αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους και με τη σύμφωνη άδεια των γονιών μου το έκανα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, αλλά ούτε και το έκρυψα. Δεν θεωρώ όμως πως υπάρχει λόγος να το συζητάω».

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγοράκι έπεσε στο κενό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγοράκι έπεσε στο κενό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ