2013-09-07 01:51:03
Φωτογραφία για Σόδομα και Γόμορα στον γάμο του Κλιντ Ίστγουντ
Ο θρυλικός ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το διαζύγιό του, όμως τελικά, φαίνεται πως στο σπίτι του, κανείς δεν ήξερε ποιος κοιμάται με ποιον.

Ο χωρισμός του Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) και της επί 17ετίας συζύγου του, Ντίνα (Dina) λέγεται ότι απλά τώρα επιβεβαιώθηκε και ότι στην ουσία είναι "παλιό νέο".

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης, οι κακές γλώσσες "φαγώθηκαν" με τον 83χρονο "Βρώμικο Χάρι" και τα τσιλιμπουρδίσματά του με μια μυστηριώδη ξανθιά.

Έλα όμως που τα αμέσως επόμενα νέα είναι ακόμη πιο πικάντικα!

Θέλοντας να υποστηρίξει τον πρώην σύζυγο, η Ντίνα έγραψε στο Twitter της πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι ο Κλιντ και πόσο στεναχωριέται για τα άσχημα σχόλια που διαβάζει γαι εκείνον.

Και έχοντας κάνει αυτό, λέγεται ότι έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του αγαπημένου της από το σχολείο Σκοτ Φίσερ (Scott Fisher) ο οποίος τυγχάνει προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Χαβάης αλλά ΚΑΙ πρώην σύζυγος της μυστηριώδους ξανθιάς, η οποία αναφέρθηκε πιο πάνω.


Η Έρικα Τόμλινσον-Φίσερ (Erica Tomlinson-Fisher) και ο Κλιντ εθεάθησαν ακόμη και στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με τις παράνομες φωτό να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οπότε και η Ντίνα αναγκάστηκε να επανέλθει στο θέμα με δηλώσεις που έκανε στο Us Weekly αυτή τη φορά.

"Με λυπεί που βλέπω φωτογραφίες του Κλιντ με την κυρία Τόμλινσον-Φίσερ. Ανυπομονώ για νέα ξεκινήματα", δήλωσε συγκεκριμένα η 48χρονη πρώην κυρία Ίστγουντ, ενώ για το δικό της "θεματάκι" δεν έκανε καμία αναφορά.

Το μόνο που καταθέτουμε ως στοιχείο είναι ότι σύμφωνα με αναφορές, το ζεύγος Ίστγουντ χώρισε στην πραγματικότητα τον Ιούνιο του 2012, όπως και το ζεύγος Φίσερ κατά σύμπτωση.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ