2013-09-08 02:29:40
Φωτογραφία για «ΨΑΧΤΗΚΕ» ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ...
Ο Μπάλας Μέγιερι πραγματοποίησε την καλύτερη προετοιμασία της καριέρας του και μάλιστα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, δείχνοντας ότι δεν θα παρατήσει εύκολα τη μάχη για τη θέση του βασικού.

Παρόλα αυτά από την Ουγγαρία προέκυψε ένα θέμα που θέλει τον 23χρονο τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να... «ψάχνεται» για μεταγραφή στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα οι Ούγγροι υποστηρίζουν ότι τις ενέργειες τις έκανε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όταν ενημερώθηκε για την άφιξη του Ρομπέρτο στο Λιμάνι.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι κάποιες από τις προτάσεις που έστειλε σε συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ ο Γιάνος Χρούτκα είχαν ανταπόκριση, με αρκετές ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον. Όμως το θέμα δεν προχώρησε, αφού παρά την παρουσία του Ρομπέρτο στο ρόστερ, ο Μέγιερι θεωρεί ότι μπορεί να πάρει τη θέση του κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολποστ.

Εάν, όμως, ο Μίτσελ συνεχίσει να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει για πρώτο, δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση τον Ιανουάριο, όταν και πάλι θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος    
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ